Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Aktív témák
-
UMFBiker
csendes tag
Hi all,
Már jó régen írtam be. Végre van időm.
Na nézzük: Hogy milyen progihoz jó a pocok? Sokféléhez. Az egérhez adott driver+segédprogi combo nem rossz, de a mediaplay-t én sem használom. A tálcán a segédprogijában a beállításoknál meghatározhatod hogy a media gomb mit indítson alapértelmezettnek, nekem eddig mindegyik telepített progit felismerte és müxik is szépen.
Játékos tapasztalat: Engem is óvtak hogy rádióst játékra ne, meg a durvább kif.-ek, hogy ''.... vagy, hogy rádióst játékra''...stb. Azt mondják lassabb, hát én nem vettem észre. Nézzük csak mik voltak a játékok amiken teszteltem:
CS (nem vettem észre hogy lassabb lett volna, meg akármilyen probléma lenne), Black&White (ehhez nek kell gyors egér, de itt se szórakozott),
Dungeon Siege 2 (itt is működött rendesen),
Enter the Matrix (semmi probléma).
Sorolhatnám még, de sok lenne és sehol nem találtam kivetni valót. Ami tetszett hogy a hangerőt tudtam játékokban is használni normálisan, illetve a mediagombokat. Egy kettő érzékenyen reagált, de megbírkózott a feladattal.
PSP-ben és Photoshopban is ment rendesen, finom mozgás érzékeny rekciók (épp csak el nem sírta magát ha bénáztam...
)
Alapjában véve a kompatibilis lejátszó progikat a beállításoknál automatice felismeri, nincs gond velük. pl: Mediaplayer, Winamp, PowerDVD, stb...
Aktív témák
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motoros topic
- BMW topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- ZBook Fury 16 G11 16" FHD+ IPS i5-13600HX RTX 1000 Ada 32GB 512 NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- 500GB 2.5" SATA 100% noti HDD-k Toshiba, WD, stb
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz KF556C40BBK2-64
- Dell Vostro 5459 egyszerűbb játékokhoz (i5, 4 GB VGA, 250 SSD) ! AkciÓÓ!
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!!! TÜZES EZÜST! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - SILVER AJÁNDÉKKAL!
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)