Hirdetés

Aktív témák

• UMFBiker

csendes tag

válasz Totyi #52 üzenetére

Hi all,

Már jó régen írtam be. Végre van időm. :)

Na nézzük: Hogy milyen progihoz jó a pocok? Sokféléhez. Az egérhez adott driver+segédprogi combo nem rossz, de a mediaplay-t én sem használom. A tálcán a segédprogijában a beállításoknál meghatározhatod hogy a media gomb mit indítson alapértelmezettnek, nekem eddig mindegyik telepített progit felismerte és müxik is szépen.

Játékos tapasztalat: Engem is óvtak hogy rádióst játékra ne, meg a durvább kif.-ek, hogy ''.... vagy, hogy rádióst játékra''...stb. Azt mondják lassabb, hát én nem vettem észre. Nézzük csak mik voltak a játékok amiken teszteltem:
    CS (nem vettem észre hogy lassabb lett volna, meg akármilyen probléma lenne), Black&White (ehhez nek kell gyors egér, de itt se szórakozott),
    Dungeon Siege 2 (itt is működött rendesen),
    Enter the Matrix (semmi probléma).
    Sorolhatnám még, de sok lenne és sehol nem találtam kivetni valót. Ami tetszett hogy a hangerőt tudtam játékokban is használni normálisan, illetve a mediagombokat. Egy kettő érzékenyen reagált, de megbírkózott a feladattal.
    PSP-ben és Photoshopban is ment rendesen, finom mozgás érzékeny rekciók (épp csak el nem sírta magát ha bénáztam... :D )

Alapjában véve a kompatibilis lejátszó progikat a beállításoknál automatice felismeri, nincs gond velük. pl: Mediaplayer, Winamp, PowerDVD, stb...

Aktív témák