- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMedve
addikt
válasz
TazLeacher #219 üzenetére
Neked is G11-ed van?Nekem is,jó kis bill.,de ez a G19 tényleg szép!
-
S*Tom*
aktív tag
válasz
TazLeacher #214 üzenetére
Nem gondolnám, hogy a duplája mert így sem kevés. (kint 100$ körül néztem)
A jobb szenzor és a festés nem indokolná a dupla árazást, gondoltam max 5-10k kell rádobni a simára, habár ahogyan a forint áll. -
DonMedve
addikt
válasz
TazLeacher #209 üzenetére
Ha 3-an rendelünk az 60$!Uhh
250HUF 1$!Régen volt amikor ennyiért ment!Ami annyit tesz 15000HUF!Valszeg csak a jövő hónapban menne ha mindenkit érdekel!Legalábbis nekem.Csak akkor előre le kellene tárgyalni!De akkor olyan amire te képedet rakják olyat lehet kérni?Mert csak akkor érdekel!
-
DonMedve
addikt
válasz
TazLeacher #204 üzenetére
Engem is!Gyerekek nekem az XL is kicsi!
Méretre nem lehet egyedit kérni???
-
@rglaaf
veterán
válasz
TazLeacher #204 üzenetére
Na ezt viszont jó lenne valahogy ki deriteni,érdekelne egyededi markolat
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
TazLeacher #203 üzenetére
Lejárt az idő...
Még van egy olyan lehetőség, hogy olyat csinálnak, amilyet akarsz. Képből megcsinálják...nem tudom pontosan hogy működik.
-
@rglaaf
veterán
válasz
TazLeacher #201 üzenetére
Akkor ez a gumis XL egyébként milyeneket lehet rendelni kintről?
jah egyébként nekem Steelseries 5L van az egér alatt. -
@rglaaf
veterán
válasz
TazLeacher #199 üzenetére
Az attól függ melyik markolat mert én az xl-s használom a másikat ki se bontottam annyira borzalom a fogása
Egyébként nem rossz ha van egy tartalék a rosszab időkre -
Gh057
csendes tag
válasz
TazLeacher #97 üzenetére
Hát igen, a vezetéknélküliek lomhábbak, ez nekem is feltűnt, pl a Logi VX Revolution... A cipőfűző kábel meg egyenesen tetszik, a G5-nél nem tört meg 2 év alatt, pedig sokszor becsípte az asztal...
Neked melyik G15 jön? Ha jól tudom az első szériásat ami nekem van, már nem is lehet kapni, pedig az sokkal jobb, mint az utód...szal én tuti nem cserélem az enyémet, csak ha kinyúlna, bár remélem az nem most lesz.
-
sinya16
csendes tag
válasz
TazLeacher #66 üzenetére
hali!
hm.. nem csinálnál egy próbát? beállítanád jó alacsony sens-re és áthúznád az egeret a pad egyik szélétől a másikig "fénysebességgel" (minél gyorsabban?
-
Gh057
csendes tag
válasz
TazLeacher #58 üzenetére
Csak simán benyomod, és a rugó kilöki... pont mintha notiba tennél memóriakártyát az olvasójába, azt se húzni kell, hanem benyomni és "kilövi" magát.
Szerintem aki a két görgő és a G9-en dilemmázik, az inkább a G9-et vegye, mivel nem igazán értem, minek is kellene két görgő.... -
RockHaRD
addikt
válasz
TazLeacher #58 üzenetére
tesztben olvastam, h alul van kapcsoló talán
amugy ugy néz ki mégis revolution lesz, mivel argep alapján, 18 körül mozog minden boltnál a G9, de sehol sem kapni. Nincs raktáron SEHOL
most hivogatom a revolution-t árusito üzleteket, eddig 1-ből 0
-
RockHaRD
addikt
válasz
TazLeacher #56 üzenetére
én most agyalok rajta nagyon. nekem is Everglide titan fnatic padom van, razer diamondback magma-val, ami két hónapos, és meghalt a bal gomb
sztem G9 lesz, csak olyan csábito az a két görgő a revolution-ön
-
Gh057
csendes tag
válasz
TazLeacher #44 üzenetére
Hello!
Én a héten lettem egy G9 boldog tulajdonosa, előtte G5-öm volt és szövet egérpadot használtam, mivel a G15 mellett nem férne el más, csak a legkisebb méretű QcK a mini, az is 90-kal elforgatva.
G5-nél sem volt semmi probléma, G9-nél is prímán megy a páros, bár G9 még a vajaskenyéren is menne... de azért csak jobban csúszik egy rendes egérpaddal.
Qck Steel sorozat előny, hogy viszonylag olcsó és jó minőségű, bár használattól függően 1,5-2,5 éven belül hajlamos elkoszosodni, takarítani is elég nehézkes. (ezért ételtől-zsírtól távol kell tartani, bár nehéz kibírni evés nélkül gépezés közben)
Tehát nyugodtan vegyél G9-et Qck steel paddal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest