Új hozzászólás Aktív témák
-
Gh057
csendes tag
Fénysebesség tesztet én az első napokban csináltam, és meg sem reccent, szinte mm pontosan ugyanoda értem vissza, ezt onnan tudom, hogy nekitoltam a G15-nek, majd onnan elrántottam a másik irányba, majd a monitor széléhez érve ahonnan indult pont akkor koppant az egér a billen. Persze minden egyéb "marhaságot" ki kell kapcsolni, és egér a legalacsonyabb felbontáson kell, hogy menjen. Marhaság alatt a a Speed és Acceleration-t értem, amik nem a valóságot tükrözik...
-
HSM
félisten
Nekem sima, fehér, nem túl fényes asztal lapján kifogástalanul működik...
(igaz nem vagyok egy hardcore low-sens gamer
) Amúgy remek még újságpapíron, bizonyos könyveken, pokrócon, lepedőn, farmergatyán
és még sok más felületen, amit még nem próbáltam....
Hogy valami értelmeset is mondjak: szerintem mind1, milyen padon használod, nem hiszem hogy ez sokat számítana...
Még a g5-copperhead korában voltak olyan fórumhozzászólások, ami szerint a padon se bírt annyit az egér, mint szerettek volna tőle.... (Sőt, volt olyan pad, amit kifejezetten nem működött jól...) Egyéb vélemények?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged