- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Ha valaki esetleg tudna segíteni, keresnék a G9-esemhez XL markolatot. Most épp kifogyóban van a Logi is ebből, de még ez sem számít, mert ahogy láttam, nekik csak az az új fajta van (aminek "lukas" a közepe, és képet lehet oda rakni), nekem meg lehetőleg az első szériás kellene. Ha valakinek van eladó, vagy tudnak segíteni, megköszönném.
-
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
TazLeacher #203 üzenetére
Lejárt az idő...
Még van egy olyan lehetőség, hogy olyat csinálnak, amilyet akarsz. Képből megcsinálják...nem tudom pontosan hogy működik.
-
TazLeacher
nagyúr
Ha már ilyen szépen összejöttünk...
Nekem lekopott az egyik markolat. Gondolam veszek másikat. Csak nem olyan egyszerű, csak kintről lehet megrendelni...ami persze nem olcsó mulatság. Ha összefognánk egy páran, akkor leosztva lehet nem is lenne olyan vészes.
Van akit érdekelne egyáltalán a dolog? Mert akkor utánajárok, hogy kb. mennyire jönnek ki /db. Asszem olyan 4-5K körül van egyébként...
-
TazLeacher
nagyúr
Egy kis összefoglaló:
Az első gépem megvételelkor a hagyomásnyos billentyűzet+egér páros alkalmaztam. Olyan 5-6 évvel ezelőtt rámjött, hogy rohadtul utálom a vezetékes egeret, ezért akkor egy vagyonért vettem egy Logitech EX110-et (cordless bill+egér), amit imádtam, főleg a minőségét, és hogy vezetéknélküli. Akkor megfogadtam, hogy soha többé vezetéket. Miután kezdett kiöregedni, akkor elkezdtem nézelődni, ennek lett a végeredménye egy Logitech MX3200 szett. Hallottam, hogy nagyon f@szák a lézeres egerek, ez is az, ezért tiszta jó, és vezeték nélküli, ami nagyon fontos, akkor még nem tudtam, hogy azért ez nem ugyan az. (Hozzáteszem van vezetéknélküli Gamepadom is Logitech.)
Elkezdtem nézegetni a gamer egereket, de egyik rondább volt, mint a másik, és ráadásul mindegyik VEZETÉKES. Na, ez volt, ami miatt nem kellett soha. Viszont elkezdtem egyre többet FPS-ezni, és egyre lomhábbnak éreztem a rágcsálót. Körülnéztem, hogy mi lenne a jó választás...csak Logi jöhetett szóba. Ne sértődjön meg senkim de a Logitech összes G egere ronda, mint a bűn, kivéve a 9-es. Úgyhogy csak ez jöhetett szóba, viszont ez is vezetékes. Kb. 2 hónapomba tellett, mire rávettem magam, hogy van az annyira jó, hogy megéri a vezetéket.
Úgy döntöttem megveszem, csak játékra, mellette meg megmarad a MX3200-as szett mindennapi használatra. Vettem hozzá egy Everglide Titan GamingMat egérpadot, a szett összesen közel 25K-ba került. Amióta bedugtam a G9-et a gépbe, azóta meg se mozdítottam a régi egeremet, és annyira lesz@rom a vezetéket, hogy eladtam az MX3200-as szettet, éppen érkező félben a Logitech G15-ös billentyű, csak, hogy az egerem ne érezze árván magát. Pedig ez nálam nagy szó, mert avezeték nélküliégnél már csak a fekete szín a fontosabb, ez meg szürke, de mind1. Imádom, szeretem, várom a billentyűt hozzá. Az egérpad meg rohadt jó, nagyon jól kijönnek a rágcsálóval. (A 200Ft-os egérpad használatát nem javallom, mert olyan lesz, mintha jégen próbálnád meg az egeret a pontosságra ösztökélni, és pont abban nem lesz jó, amiért 20K-t adsz egy egérért.) Úgy voltam vele, hogy megvette közel 5K-ért, ha bírja 2-3 évig, és akkor cserélem, még mindíg jobb, mintha vettem volna 7-8K-ért egyet, ami kicsit tovább bírja.
-
TazLeacher
nagyúr
Ha már itt vagyunk! Nem tudtam rájönni, hogy hogy kell kinyitni a "súlyfiókot" az egéren.
Nem akartam feszegetni... -
TazLeacher
nagyúr
Msotmár én is 1 hete g9-el nyomom. Vettem hozzá egy Everglide Titan szövet egérpadot, és simaliba működik. Egyelőre még csak alapfelhasználó vagyok, de ha lesz egy fél napon, akkor nekiállok Setpointozni...
-
TazLeacher
nagyúr
Hali! Kinéztem egy G9-et. Mennyire jó hozzá a egy szövet egérpad? A Corpad Eyepad-ot néztem, vagy a SteelPad QcK-ot...nem az ár a lényeg, hanem nagyon bejönnek ezek a vékony, összetekerhető padok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- EAFC 25
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest