- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
foxi69
tag
Azt mondták, hogy a számlával tudok a garanciális jogommal élni, amit egyébként nem is vitattak. Ez sajnos a magyar forgalmazók "specialitása". Egyébként a 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról 4§ 2. ezt egyértelműen rögzíti is.
A számlám természetesen nálam van és ennek megfelelően nem is igen hibáztam (hacsak ott nem, hogy EZT és ENNÉL (Extreme Digital Zrt. - Miskolc) a forgalmazónál vettem).
Kemény egyébként az a forgalmazó, aki nem javít(tat), nem cserél és a pénzt sem akarja visszaadni. Ez totálisan jogszabálysértő, úgyhogy valószínűleg a Békéltető Testület segítségével majd rendeződik az ügy és persze a Fogyasztóvédelem sem fog szó nélkül elmenni a cég által folytatott gyakorlat mellett.
-
S*Tom*
aktív tag
Persze teljesen jó a mostani is, ha nem kell gariztatni!
10k szerintem nem mostanában lesz, ha azt nézem a G9 2év alatt 5k esett néhány kiskerben, pár boltban meg még mindig egekben az ára, drágább mint volt megjelenésekor. A régebbi modelleket nézve, a G5rev1, MX518rev1, Razer DBrev1 kb. 5-6 év alatt csökkentek 10k környékére, de ezek akkori kinti alapára sem volt 30k!(#235) adm
Itthon a 30k-t egyenlőre optimista kijelentésnek tartom, az új csúcs inputok árát nézve kicsivel több lehet majd(az én tippem 33-40k körül).
A razer mamba forintos beárazását kb. 2hónapja várom, de az is vastagon 40k felett lesz.
[link] Az előrendelést, ha akarod itt megteheted.
Mielőtt szólna valaki, a boltot nem ismerem, a linket pár napja a google dobta.VAN der BOSS
Az 5-10k rádobást G9x-re szerintem benéztem! (alien, lord 16k-s G9-hez viszonyítva).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest