- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nite
őstag
válasz
rbalint88 #164116 üzenetére
ezzel egyet ertek, valoban en is ugy veszem eszre hogy nehezebben indul mint az elozo autom, igaz, nem is porgettem meg 2600 fele es csak 3-4 piros lampahoz volt szerecsem debrecenben
mondjuk az egyiknel kisnagysaga igencsak villogott mogottem valami szakadt szarbol hogy miert indulok el ilyen lassan, dehat bizonyara nem tudhatta, hogy abban a pillanatban 4km volt az autoban
-
Nite
őstag
válasz
MasterMark #164101 üzenetére
azt nemtudom, ez a gyari felni, gyari gumival, igy rendeltem az autot
-
Nite
őstag
válasz
molnarpeter #163851 üzenetére
nem is szamitottam hatalmas kulonbsegekre, csak az elso par 1000km-en a leheto legjobban szeretnem kimelni a motort, bar elvileg ezeket az uj autokat mar nem kell "bejaratni" mint a zsigulit de na...
-
Nite
őstag
válasz
stickermajom #163841 üzenetére
Fiat Tipo, a masodik kerdesre a valaszt sajnos nem tudom, igazabol a hosszabb tavu tankban valo eltarthatosag, a jobb adalekolas es az E5 miatt szeretnem a premium benzint, nem a teljesitmeny miatt!
-
Nite
őstag
sziasztok!
a lukoil uj 100-as benzinevel kapcsolatban van mar valakinek (remelhetoleg jo) tapasztalata? ha minden jol megy csutoroton veszem at az uj automat es szeretnem premiummal kezdeni az elso randin
a holtankoljak szerint 30ft-al olcsobb mint a mol raadaul eppen utba esik az autopalya fele, omw/shell arakat premium E5 vonatkozasaban nem talalok a weboldalon, ettol fuggetlenul meg egy shell kut is utba esik, ha lebeszelnetek a lukoil-rol
koszonom!
-
Nite
őstag
válasz
Integra #2831 üzenetére
nembaj, ugyis az evo a mindenem, de nekem az eclipse is tetszik
de még ha le is koppintották a 6os bmw-t, szerintem ami a motorháztetö alatt lesz, mitsunál enyhén szólva is komolyabb, de javitsatok ki, ha tévedek
ja, azért még őt is elfogadnám:
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Nite
őstag
a király: 2006 Mitsubishi Lancer Evolution IX
és a királynő: 2006 Mitsubishi Eclipse GT
wake up and drive...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nők, nőügyek (18+)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Parfüm topik
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Bluering Libra irodai forgószék
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest