- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
golfvariant #147305 üzenetére
Mondanám, hogy megvan rá a hely és az idő, de driftelésre nagyon kevés helyen biztosítanak zárt pályákat, így nem egyszerű a történet. Ami meg van, az általában elég zsúfolt (túlságosan is). Egyébként ha valaki elmegy pályázni egy közepesnél szarabb gumival, az simán eldarálja az abroncsokat egy pillanat alatt, de egy vészfékezés után is simán lehet olyan az abroncs, hogy az közúti közlekedésre alkalmatlan lesz, mégse járkál mindenki 2 teljes értékű kerékkel a csomagtartóban.
Az viszont kétségtelenül jobb választás, hogy kietlen területen akar próbálkozni (bár ilyen szinte nem létezik szerintem, mert ami van, azt meg a rendőrök ismerik és látogatják), ugyanúgy, ahogy télen az értelmesebbek - akikben benne van ez az érzés - elmennek a hegyek felé szerpentinezni és nem a helyi kétsávos körforgalomban rakja keresztbe az autót, majd csúszik bele egy család autójába. Miért? Mert ilyen helyeken maximum magában és a saját autójában okoz kárt és alapvetően ez a legfontosabb. Én utálom azokat a hülyegyerekeket, akik más életére és tulajdonára fittyet hányva vagiznak, de látszik az első megcsúszáskor, hogy még életében nem csinált még ilyet és csak a vakszerencsének köszönhető, hogy nem lett baj. Ezek nem mentesítenek a szabályok alól, nyilván büntethető, amit csinálnak, ezzel gondolom ludsimon is tisztában van, nem is ez volt a kérdés.
Öngyilkos pedig szerintem az, aki büntetőfékez egy kamion előtt, vagy esetleg 150-es tempónál is 3 méterre van a s*eggedben. Mégis, szinte egyiket se kezelik gyógyszerrel, pedig kéne.
-
ludsimon
veterán
válasz
golfvariant #147285 üzenetére
Öngyilkos.
Köszönöm szépen az értéket, amit hozzáadtál a kommenteddel ! !Valószínűleg öngyilkos, aki meg akarja tanulni szélsőséges körülmények között is kontroll alatt tartani az autóját. Igen. Nem Te voltál a legélesebb kés a fiókban azt látom.
-
EQMontoya
veterán
válasz
golfvariant #147285 üzenetére
Ez fassag, aki szorakozni akar, es nem veszelyeztet senkit, szerintem tegye nyugodtan.
Sokkal inkabb egy mindentol tavoli betonplaccon driftelgessen barki, mint hogy a szentenderinn meg a vacin gyorsulgasson ejszaka.Ludsimon: Campona mogott, az M0 fele van 1-2 parkolo, ami eleg ures szerintem ejszaka, de drifttelni azert keves a hely.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
golfvariant #146983 üzenetére
XIII.
-
máyköl
veterán
válasz
golfvariant #146983 üzenetére
XIII. -ban lakik.
-
kisza25
félisten
válasz
golfvariant #142110 üzenetére
Az kell a kínai piacnak, szerintem amúgy elég ford mondeo és aston martin rapid-s keverék
-
Richard!
addikt
válasz
golfvariant #139636 üzenetére
A szétrohadt autó csak addig kell, amíg a Ferka le nem gördül a szalagról. A nyomógombos telefon pedig a retro style számlájára írható és különben is, világutazó a csávó, minek kösse le magát egy helyen?
-
válasz
golfvariant #139636 üzenetére
Azért az sem semmi hogy még mindig más pénztárcájában kurkásznak egyesek...
Bocsánatot kérek nem konkrétan neked ment , csak úgy kiszakadt belőlem! -
Richard!
addikt
válasz
golfvariant #139630 üzenetére
Az előző V6 volt, a következő is az lesz, nyugodjatok meg!
Szerk.: Persze. 2.4 benzin.
Golfkombi: Nope
-
Doki16
addikt
válasz
golfvariant #138020 üzenetére
Egy kicsit elírtam, de a lényeget érteni
Annyi, hogy ne kelljen beindítani egy robbanómotort mindig. Jobban szeretem ha egy gyorsítópedállal mágnesen teret tudok generálni -
válasz
golfvariant #137580 üzenetére
Miután megjelenik az utcán a G8, veszek egy G7 GTI-t olcsón.
(#137583) Reggie0: A péntek délutáni Balaton felé tartó, vagy a vasárnap délutáni Bp-re tartó csúcsforgalomban szeretnéd?
Vectra 1.9 cdti, csipszelve 225-öt ment fel a Tárnok felhajtóból indulva Bp felé. Azóta egy autónál se néztem, hátha csalódnék.
-
Integrale
veterán
válasz
golfvariant #137405 üzenetére
Nekem mindegy, csak a VW csoport egyen stílusa már rettentően unalmas.
Pár Audi kivételt képez ezalól, részemről az összes A6. -
válasz
golfvariant #137251 üzenetére
Gyorsan hirdesd meg Te is, 3 hónap és itt van a G8; egyből buksz rajta 500 ezret.
-
grizlisandor
veterán
válasz
golfvariant #137143 üzenetére
+1.
(#137151) tboldi:
Az autómba 4k(katt) első google találat alapján. Hondába aranyból van ez a fajta szűrő vagy mi? -
válasz
golfvariant #137143 üzenetére
Én is így szoktam ha látom, hogy nincs értelme nem nyomom a gázt minek koptassam a féket. Ezt mutatja az is, hogy a gyári fékeim 214e km-t kibírtak a mondin. Viszont Pesten az eco tötymörgőket én se szeretem olyan lassan gyorsulnak, hogy rohadt idegesítő tud lenni főleg egy lámpás indulásnál.
-
törölt tag
válasz
golfvariant #134918 üzenetére
Ez az egész konstrukció úgy halott ahogy van. Ez a környezetkímélős duma meg már egy agyhalál, ma már mindenre rá lehet ezt fogni. Miért bírná tovább ez a gumi mikor a mostani levegős gumik sem a levegő miatt mennek tönkre, hanem elöregednek meg lekopnak vagy kihasadnak. Ez ugyanúgy érvényes a levegő nélküli gumira is szinte 100%-ban.
-
Gergőke88
addikt
válasz
golfvariant #134916 üzenetére
Sokat eszik a focus ezért a lakókocsit már nem tudtak fizetni
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
golfvariant #132811 üzenetére
Az tuti.
Amúgy valóban sanszos, hogy csak a tengerentúlon lesz elérhető.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
golfvariant #131529 üzenetére
Tökéletestől azért messze van, tűzoltásnak megfelel.
Geri89: nem, sokkal lassabb lesz. Kereskedők előnyt élveznek, pénzmag fejében.
-
stickermajom
addikt
válasz
golfvariant #131529 üzenetére
Waxolni is szeretnék, mert az is a legutóbbi mosáskor volt csak.
-
Richard!
addikt
válasz
golfvariant #131433 üzenetére
Szabálybetartó állampolgár vagyok
Meglepő ugye?
-
törölt tag
válasz
golfvariant #131433 üzenetére
Igen, ezt akartam is írni csak már késő volt és nem volt kedvem, hogy a munkagép megelőzése jól belátható úton az kicsit másabb, mint az előtte lévő türelmetlen sötétautós aki a kanyarból kivágódva rögtön kielőzte a neki nem szimpatikus módon felgyorsuló kocsit. Az ilyen kielőzi a balra kanyarodó sávban is, meg mindenhol. A munkagépes az más. Én is ilyenkor megelőzöm ha a terület adja.
Viszont ebből adódik az is, hogy sokan úgy vannak vele mást is lehet akkor már. Úgyhogy egyik probléma szüli a másikat. -
Magnum_
nagyúr
válasz
golfvariant #131298 üzenetére
Nem én adtam el neki
-
válasz
golfvariant #122382 üzenetére
Fater G astráját vezettem 1 hétig, volt kis hó, csúszott mint a picsa, hazaérek, megnézem mi van rajta -> hankook 4 seasons ... szárazon nem volt gond vele, de amint bejött a téli időjárás szerintem botrányos az a gumi
-
stickermajom
addikt
válasz
golfvariant #96309 üzenetére
Szerencsés vagyok az M6-tal. Se kátyúk, se autók, csend és nyugalom.
-
Arni9010
aktív tag
válasz
golfvariant #85117 üzenetére
Úgy látszik csak én szívtam meg ilyen kegyetlenül.
Az eddigi 9.473 Ft-ból lett 18.760. (negyedévente)
Tehát az éves 37892 lett 75040
Pedig nem volt balesetem, semmi. Kitöltöttem már pár KGFB kereső oldalt, de ennél csak még drágábbakat hozott, nem is értem...
Valószínűleg pont egy igen rossz kategóriába kerültem... -
lsc
nagyúr
válasz
golfvariant #85115 üzenetére
Van allianzos ismerősöm, az a b terv, egyelőre érdeklődöm.
Mod #85112) B-L-A-C-K: Netrisken groupamanál egy 10-essel olcsóbb, nagyjából annyi mint idén. A céget viszont nem ismerem.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
golfvariant #81510 üzenetére
A légkondis M2-vel járok szerencsére.
mod:
joamilestoné: Szép! 100-as benyó dob rajta de ez nem von le semmit az értékből, mert ha tudja akkor tudja.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Ami különös mértékben használhatatlanná teszi, ha póló-rövidnadrág kombónál elegánsabban illik megjelenned.
Szóval marad az autó. -
válasz
De nyáron autóval is lehet normálisan haladni.
BTW most buszozok, "kocsmajárat".
-
norrberth
addikt
válasz
Hátránya: a nyári kánikulához még +10fok van a kék metron
Attól függ honnan nézzük.
-
i-sti
senior tag
válasz
golfvariant #75444 üzenetére
+1
-
rii
nagyúr
válasz
szivem méllyén én még "senior tag" vagyok ,-DDDD
-
Magnum_
nagyúr
válasz
már Muneztől se menő ez. DE egyébként direkt írt így, aposztrofokkal jelölte a tájszólást. just sayin'.
-
t72killer
titán
válasz
Tájszólásban írt, de helyesen
-
Magnum_
nagyúr
válasz
golfvariant #69392 üzenetére
50.000Ft-ba kerulHET.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
golfvariant #69390 üzenetére
Csak akkor van gond, ha a kamera mogott ulo terfigyelo (aki egyszerre sok monitort nez) pont kiszurta.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
golfvariant #69025 üzenetére
Ilyen forgalomfigyelő kamerák vannak még más helyen is a városban.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Ez nem VÉDA. Csak forgalomfigyelő kamera.
-
válasz
Ez csak sima kamera első ránézésre.
-
z123456789
addikt
válasz
golfvariant #66965 üzenetére
-
Peter.70
addikt
válasz
Akkor már jobb a forensis, az 8 Ft/liter
-
Speeedfire
félisten
válasz
Fuck yeah! Megyek és meg is igénylem.
Az Ön éves MOL Green Kártya megtakarítása 4800 Ft
-
Magnum_
nagyúr
válasz
golfvariant #66306 üzenetére
nem, rendben lesz.
az angol nyelvűt se kell túl pörögni:
I, undersigned father of golfvariant (
) give my full permission to my son named golfvariant to use this vehicle (licence plate nr.: renCám) in Europe without limitation that belongs to my property based on ownership licence (green slip)
én kb. ennyit írnék
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
golfvariant #66301 üzenetére
Saint nyomja a tutit, legyen egy meghatalmazás a tualjdonostól (itthon nem kérik a rendőrök de külföldön már volt rá példa többször).
-
Magnum_
nagyúr
válasz
golfvariant #66301 üzenetére
Nem, de legyen egy papir a kesztyutartoban apukad alairasaval, hogy korlatozas nelkul hasznalhatod a kocsit belfoldin es kulfoldon egyarant. Es akkor be vagy biztositva.
-
Speeedfire
félisten
válasz
golfvariant #64804 üzenetére
Oracle db magától nem csinál ilyet. Vannak vele parák, de ez nem jellemző.
Sőt! Más db se szokott ilyet csinálni. -
EQMontoya
veterán
válasz
golfvariant #64804 üzenetére
Akkor ott nagyon komoly problémák lehettek, izolált tranzakciókezelés meg acid patternek betartása mellett ilyen nem fordulhat elő egy db-ben.
-
brumi1024
veterán
válasz
golfvariant #63077 üzenetére
Versenyeztettük többek közt ezért lett Audi. Ök akartak autót eladni. Ott őstermelői nélkül vol ilyesmi kedvezmény.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
golfvariant #59138 üzenetére
mondtam, hogy gurulj át a héten...
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
golfvariant #59138 üzenetére
Kicsee.
-
válasz
golfvariant #59136 üzenetére
Kicsee vagy Lion01 a másik topikból (ecet!). Feleslegesen nem políroznám.
A 2-vel ezelőtti autómat Lion01 polírozta.
-
i-sti
senior tag
válasz
golfvariant #59039 üzenetére
Amik mind külső beszállítóktól jönnek?
(#59040) bajnokpityu: Szerintem is mindenki csalt. És tesztek is bizonyították hogy minden modern dízelben találtak nem kis eltérést. De a VW-t vesézték ki mert túl jól a szekér.
-
válasz
golfvariant #58659 üzenetére
-
golfvariant
aktív tag
válasz
golfvariant #58617 üzenetére
Erre valaki?
-
z123456789
addikt
válasz
golfvariant #58617 üzenetére
Utólagosan írják jóvá, és elvileg, ha van regisztrált e-mail címed (VKK - Virtuális Kártya Központban) akkor oda küldik hó végén az összesített számlát. Ha jól emlékszem, nagyon nem részletezik, hogy mennyi kedvezményed van, kicsit matekozni kell. De ki fog jönni.
A VKK-ba én csak IE alól tudtam belépni JAVA telepítése után. Az elég ratyi. -
válasz
golfvariant #56072 üzenetére
Még tavaly januárban vettem úgy, idén már én is simple-n keresztül fogom
Közben megjött a finanszírozási ajánlat is, ami nem rossz. 5 évre 4 millió befizetésével 60k per hó. Igaz, forint alapú, aztán ha egyszer bedőlünk, mint a frank, akkor bajvan
-
deicide
veterán
válasz
golfvariant #55568 üzenetére
Most meg már csak 6cm, estére már negatív lesz.
Reggel végre én is Fittipaldizhattam kicsit, volt is villogás szemben, hátulról, de a f*szomnak van ideje 30-40-el lötyögni belterületen, ráadásul úgy, hogy maximum kicsit latyakos volt az út, nem havas, simán jó volt a x0-x0 is. Direkt nem írtam valós sebességet, nehogy elásson mindenki.
-
válasz
golfvariant #55556 üzenetére
M0-on vittem reggel az autót szervizbe Érd-Újpalota viszonylatban, csak sónedves volt, háromszor futottam bele kotró/sószóró egységekbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest