- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
molnarpeter #302990 üzenetére
Folyamatos terhelésen vagy miután felengeded a pedált néha van egy furcsa visszaszürcsölő hang. Levegős tud lenni némelyik utángyártott szűrő és azt hallani. (Elvileg MANN és Bosch teljesen mérethelyes azokkal nem szokott előfordulni)
Rólam meg tudni lehet, hogy minden apró zörej marhára tud zavarni aminek érzésre nem kéne ott lennie... szóval igen csak a hang miatt képes voltam zsinorban csereberélni.[link] ~0:28-nál hallani. Nem nem turbó... a Bosch szűrővel azonnal abba maradt... nekem ez nagyon magas mi lehet a difi pár papír henger meg fémkupak között..
tboldi 1.3 az az 1.9-el együtt Fiat ugye, messze jobb konstrukció az ellátási rendszerük. Sokkal kevésbé kényesek. Ahogy olvasom csak és kizárólag az 1.7-esnél van visszatérően panasz / téma a szűrő miatti szürcsögésre / visszaszívó hangra.
Nem tudom érzésre nem kéne elengedni lassan a Suszka kezét műszaki után? Ott a jazz is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged