- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
radi8tor #295803 üzenetére
Rossz nyelvek azt mondják Széchenyi hihetetlen sebességgel képes elvakítani a vizsgabiztost aki így meg meg feledkezik bizonyos részletekről.
Imádom ezt a felesleges szőrözést.... nekem egy hete motoron a ABE minősített Givi konzol és doboz készletbe kötöttek bele.... majd az ABE láttán megnyugodtak viszont a gyári bukócsövön ment a hiszti végképp, a szép arról a csőről amiről már papír sincs 97-es évjárat révén. Pedig láthatóan nem kisipari CO hegeszts de még csak nem is szakember kezemunkája hanem láthatón gyári.
Csak azért engedtek át mert a bukókeret nélkül nem is rögzíthető a blokkom.
(Annyival hosszabb a menetnélküli része mind 3 blokktartó tengelynek, hogy a csavarok csak úgy tuják összehúzni a vázzal a blokkot ha ott van a bukókeret. ~25 éve meg sem lazítóták tippre.)
tboldi szeretnéd látni ilyen vékony érpáron milyen áramot küld át egy két szervómotor gyártó? Lehet leülnél...Irtech / robottechen anno és is lehidaltam mikor meghallottam a 5-8 ampereket.
-
tboldi
nagyúr
válasz
radi8tor #295803 üzenetére
Én is elgondolkodtam a Lancia pótféklámpáján, hogy nem 1,2 W-os T5 izzókat veszek bele, hanem 2 W-osokat, de nem tudom, elbírna-e majdnem 2x annyi ampert a “vezeték” (= a két párhuzamos, rettentő vékony rézléc, amik közé van szorítva a 8 db rizsszemizzó) így inkább maradt a kisebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest