Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MunezXBK #53906 üzenetére
~55 ezret (gk. adó) spóroltam.
De volt benne 40 liter benzin, ill. múlt héten fizettem 37500-at egy új nyári gumiért (belement egy 13 mm hosszú csavar, nem eresztett, viszont jobb a békesség). Szóval egálban vagyunk.@Vili: mindjárt indulok Zegre a szomszédom ovijáratos G4-ével. Csak hétfőtől leszünk sorstársak.
@Gergőke: egyik magyar és bevallottan törve volt, másik osztrák. A magyar bele csúnya volt, szervizkönyves 120 K km.
@BBD: nem volt slagom...
-
aero.
veterán
válasz
MunezXBK #53204 üzenetére
Na, méghogy Anglia. A Saabom színben elég közel áll az Audidhoz, na azon hogy meglátszik a mocsok, akaratlanul is szégyellem magam, mire elmegyek a mosóig. Az a merő szürke retek a rendszámtábla vonaláig. Na meg igaz vidéken elég sok a szarhordó traktor, nálunk a faluba elég retkesek az utak, eső után sár lesz mindenhol.
-
válasz
MunezXBK #52404 üzenetére
Hát talán, de inkább SUV szerű. Kicsit drágább rá a gumi. Az ix35 nem, de a Tucson nagyon tetszik, hú de nagyon tetszik. De megintcsak túl új, kereten felül van
2009-2010 körüli C merciket se merek nézni, mert vagy 200k km van bennük, vagy irreálisan drágán adják. Pedig tetszene az is nagyon.
rbalint: Naigen, én is össze tudok állítani jó kis kocsikat i40-ből, mondeobol, focusból, de 7-9 misi alatt nem áll meg egyik sem.
És még nem annyira tuti a meló, hogy beugorjak egy 3-5 éves futamidőbe.
-
-
válasz
MunezXBK #52362 üzenetére
Ha tudám én lennék sok évre visszamenőleg a lottónyertes
Tudom uncsi a sírásom, de legalább van kin röhögni.
Mellesleg max 4 millióért te milyen autót vennél ami legalább Focus kombi méretű, dízel automata és megbízható? (nekem az i40 a topp de ez most mellékes, navi, ülésfűtés és parkradar is játszik erősen.)Jaffa: Értelmes Merci, amit meg mernék venni nincs 4 misi alatt (c220/250 kombi). Jó darabok amúgy, örülnék neki de prémium ami az árán/szervizen is látszik. Öregemnek 270 e-je van, nagyonjó, de csúnyán öregszik, és egyre több baja van.
-
roberto211
őstag
válasz
MunezXBK #52331 üzenetére
Hát mert biztos GYAKOROLNAK
-
Declare
őstag
válasz
MunezXBK #51962 üzenetére
Meselj akkor miröl vakertal?
leirtad, hogy csillioszor több a merga valamerre...erre leirtam, hogy ezen nagy csodalkozni valo nincs, hisz a merci egy sokkal könnyebben elerhetö/fenntarthato auto, nyilvan, mindenfele több merci lesz, mint porsche. Erre beirtad, hogy nem egy orszagrol beszelünk, amire en megkerdeztem, hogy akkor melyik orszagban nem allja meg a helyet, amit irtam....szoval akkor mondd kerlek
(#51964) Evil Snowman pedig ez pont eleg arcoskodasnak tünik
minden ember hibazik, mindenki lehet faradt stbstb. Egy nagyon jo plussz vedelmi vonal szerintem. Nem az hogy nem lehet megoldani nelküle a helyzeteket, de sokkal egyszerübb es biztonsagosabb....akkor miert ne?
Ez amit irtal olyan feeling, mint a "gyökereknek kell az ABS, mert en adagolom a feket veszhelyzetben is"....jah.
Amugy az utolag beepitett cuccokkal ovatosan, azok között rengeteg sz@r van, ami inkabb csak hamis biztonsagerzetet ad, de pont akkor fog cserbenhagyni, ha kell
-
Declare
őstag
válasz
MunezXBK #51872 üzenetére
Hat azert egy porsche meg egy meci nem egy kategoria
Mercit kb 7 milliotol kitolsz egy szalonbol, egy jobb kategoriasat meg 13-14 böl.....egy porschet meg 15 milliotol kezdhetsz el kaparaszni, egy jobb meg 30 milla....azert olyan nagy kerdöjel nincs itt. Akkor a fenntartas es szervizköltsegekröl nem is beszeltünk.
(#51877) Saint_ amugy en nem tudom ezzel miert van sokaknak baja, hogy hasonlitanak az egyes tipusok. Ha van egy szep 7 es bmw, miert ne csinaljanak, egy hasonloan szep csak kicsit kisebb, kicsit gyengebb 5 ös szeriat es meg egy kicsit kisebb es gyengebb 3 ast is belöle?
Akit nem erdeklik az autok, az ugyis csak annyit lat, hogy béjamvé....aki szereti a markat az meg ugyis megmondja tavolrol is mi az az auto. szvsz -
brumi1024
veterán
válasz
MunezXBK #51805 üzenetére
Sokaktól láttuk már ezt, de sehol nincs még engedélyezve/gyártásba adva.
(#51788) BigBlackDog: Látható, mi volt a kiindulási alap, szerintem szörnyű. Az pedig továbbra is vicces, hogy rengeteg gyártónál 2016-ban sem egyértelmű a 4 automata ablak. Annyira faék filléres technika...
(#51826) roberto211: Csak az aktuális távolkeleti design nyelv Európában nem túlzottan sikeres a nagy tömegeknél az utóbbi időben. Lásd új Hondák pl.
-
roberto211
őstag
válasz
MunezXBK #51515 üzenetére
Kiderült mi a problem, elvittem opelszakihoz, rádugott wifis hibakódolvasót, bement megnézte laptopon p1405 egr szelep... Sejtem h ellehet kokszolódva, mert alapjáraton úgy rángat h már a fogamba a tömés körül is fáj.
De ha valóban ez, akkor örülök is mert én már gondoltam mindenre, átugrott a vezérlés, motorral van valami nagy gebasz stb.. Ezt meg vagy lefalazom, vagy kitisztítom és megint jó lesz 2 hónapig utána meg majd lefalazom.
De ezek a torx csavarok semennyire nem akarnak kijönni , vettem torx készletet de annyira belevan "állva" hogy elnyalja a menetet tehát lehet belevágok a csavarba és akkor egy nagy lapos csavarhúzóval kicsavarozom.. Most wd40be ázik adok még egy esélyt neki.
Alapjárati motort tisztítom még ki, akkor a csöveket amit opel topicba ajánlottak ami elkokszolódhat brutál módon, utána kötelező szerviz aztán januárba elviszem forgalomba helyezteni.. Vagy helyettem valaki, nem tudom, majd eldől..
-
Integrale
veterán
válasz
MunezXBK #51066 üzenetére
Én meg nem csak a vezethetőséget írtam.
Kornelka: Igazából belül minden irányban nagyobb, csomagtérrel együtt. A középkonzolt aláírom (mindegyik hátsókerekesre igaz ez sajnos), szélesebb lett mint az 59-ben, de ettől még nem lesz a 156 hajó hozzá képest, mivel az minden férőhelyen passzos.
-
norrberth
addikt
válasz
MunezXBK #50759 üzenetére
Nekem is tetszenek a ledes cuccok, de az én szemszögemből autó válogatja.
Az új autókba amik eleve úgy jönnek ki gyárilag az szép! Megy hozzá.
De mikor látom pl jön egy 1999 évj autó az utcánkba és nem is a rendszámot hanem már az aszfaltot világítja mögötte. Na az nem tetszik. Mi abba a szép?Én szeretek korhű maradni izzók terén is. Nekem belül kívül sima sofita.
-
Borisz76
nagyúr
válasz
MunezXBK #50350 üzenetére
Köszönöm a biztatást....akkor kérdeznék.
Az autóm ( 4-s Golf ) belső világítását szeretném kicsit "feldobni".
Arra gondoltam, hogy a szivartöltőbe dugnám a csatlakozót amin kapcsoló is van.
A végére pedig LED szalagból vágott darabot forrasztanék.
Van a birtokomban RGB-s és sima fehér ledes szalag is...eredetileg 5 méteresek voltak de ahová felhasználtam őket oda kevesebb is elég volt....így kimaradt.
( Be van jelölve, hogy hol lehet vágni ezeket a szalagokat. )A legkisebb egység 3 db ledet tartalmaz.
Figyelembe véve a pozitív és negatív ágakat mennyit köthetek rá biztonsággal ?
3-6-9 ledből álló sort ?Vagy akár az egész kimaradt közel 2 méteres szakaszt is ?
Tudom, hogy a led mint fényforrás keveset fogyaszt de gondoltam inkább előbb kérdezek mint hogy leégessem az autóm !
Válaszokat észrevételeket előre is köszönöm.
Majd este jövök és meglesem a kommenteket...addig is jó éjt mindenkinek.
( Éjszakai műszak miatt én nappal alszom.... ) -
Skillet
addikt
válasz
MunezXBK #50060 üzenetére
hádeígyegyszerűbb, he! 20ft olcsóbb. ebben minden benne van. 20ft-tal, ból, ban, ról, os, ért... stb. aztán legyél gondolatolvasó, hogy kitaláld, hogy is fest a mondat az írója szerint. ez egy ilyen behelyettesítős játék. nem szereted a játékokat, vagy mi van veled?
amúgy meg nekem ez sokkal jobban tetszett: Nem kizárt hogy vizelik a benzint
vizezésről már hallottam, de, hogy vizelik
a hugyos benzin! -
Snoop-y
veterán
válasz
MunezXBK #49436 üzenetére
Ha esetleg bele tudsz ulni egy A45 AMG -be akkor fogod tatani a szadat
Ami abban van az motor (2 literes kovacsolt belsos ami nem szetesos es lazan huzhato 400 loig a gyari 360-rol) na az megy
agitaltak hogy vegyek olyat de abba nem fer bele a ponilo a csomagtartoba. Igy kiesett a kosarbol.
En is csinaltam hasonlo melot amit te csak azok nem berautok voltak hanem lizingesek
-
z123456789
addikt
válasz
MunezXBK #49422 üzenetére
(#49422) MunezXBK
Mondjuk igaz.
Uh, az sem rossz. Bár nekem Hondám van, de közel sem vagyok az a vérhondás, sőt, egy ilyen R Golfot, vagy R32-t egyszer megkergetnék.(#49423) Horel77
Ez igaz, de a műszerfalnál már nem biztos, hogy mernék feszegetni.
Mondjuk most nézem, hogy holnaptól Aliexpressen akciók lesznek, és ott van ilyen Yatour. Kérdés merek-e onnan rendelni több 10e Ft-os dolgot. Mert ha már meglenne, lehet, hogy addig nézegetném, amíg csak neki állnék beszerelni. -
z123456789
addikt
válasz
MunezXBK #49168 üzenetére
Ezt mondtam én is. Neked bejött. Nálam semmi különbség. Sőt! Az első teli tanknál még többet is evett belőle. Biztos kellett neki az átállás miatt.
Időjárás, útviszonyok ugyanolyan volt mind a két mérésnél. Persze nem hiszek az egyszer teli tankolom, és lemérem módszerben. Mióta megvettem az autót, tesztelem a fogyasztást. Jelenleg 3 vezetési stílust próbáltam ki itthoni lével. 3x10 teli rátankolással néztem. Minimum fél tank alá hajtottam a mutatót, csak utána tankoltam. Majd publikálom, ha meglesz a kinti naftával is a 3x10 teli tankolás. Bár lehet, hogy lecsökkentem csak 3x5-re, vagy felfüggesztem, mert jön a tél, és az előző 30 tankolást tavasztól őszig csináltam.
-
z123456789
addikt
válasz
MunezXBK #49037 üzenetére
A régi szlovák vagonok jutnak eszembe erről a "fa"berakásról.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
MunezXBK #49037 üzenetére
X-Klasse is ilyen tablettel lesz, leszokhatnának róla. F10-ben ülve az első, ami feltűnt, az ízlésesen elhelyezett kijelző. Giulia mondjuk etalon lett nálam
Összességében elég furcsa az a középkonzol, a fával főleg. Utóbbiból az Audi rétegezett megoldása sikerült szerintem mutatósra.
-
MPowerPH
félisten
válasz
MunezXBK #48983 üzenetére
Sargas fenyt irnak hozza, ami a 3600K mellett ertheto is.
brumi1024 : Igen, pontosan olyan. Vegul belattam, hogy az kell... Hiaba, mar csak a motorja miatt is, ez meg kihagyhatatlan deal volt. Itt irjak, hogy hajo.... Nem, szabalyosan egy tanker, ami miatt bajban is vagyok a szuk fordulokban, meg. Az E osztaly nagyon kicsinek tunik hozza kepest, pedig sulyban egyebkent nincs difi.
-
tomiii.
aktív tag
válasz
MunezXBK #48454 üzenetére
Jaa, ez nem ilyen 2mm-es kátrányos cucc? van benne hangszigetelő anyag is? ez az, nem?
-
tomiii.
aktív tag
válasz
MunezXBK #48450 üzenetére
Még valami hangszigeteléssel is megtoldanám. Szintén sokat számít.
(#48454) MunezXBK: Rezgéscsillapító.
Ajtókba, padlólemezt áthúzni, ahol gyárilag nincs, oda kell belőle, de erre még kell a lehetőségekhez képest vastag hangszigetelő anyag, nekem is szétázott a gyári mikor az esőn hagytam pár évig, már tervezem a pótlását én is.
-
rbalint88
addikt
válasz
MunezXBK #48311 üzenetére
Vagasi, csak arra reflektaltam, hogy szimplan gyartoi szarragas kerdese a kormany elettartama, nem attol fugg, hogy be van-e borozve.
Enyemben is erik egy ujraborozes, de eddig egeszen ekezlab modon farad az anyag, nem morzsolodik. Anno a passatban sokkal kevesbe nezett ki gyatran es megis mindig undor fekete levet mostam le a kezemrol... -
csabi94
őstag
válasz
MunezXBK #48306 üzenetére
Az mondjuk igaz.
Sorry.
(#48308) B-L-A-C-K: Igen, még most is az lenne, csak sajnos mállik a műanyag, vagyis inkább ragad. Gondos tulaja volt (rokonom), arra is gondoltam, hogy lehet hogy a sok évi ráfújt műszerfalápoló köszön vissza ilyen ragadós formában, de az is lehet hogy a gyári festék.
-
brumi1024
veterán
válasz
MunezXBK #48138 üzenetére
Beltérfotózással a nagyobb kölcsönzőknél én még nem találkoztam, ha meg leadáskor személyes ellenőrzés van (általában utólagos szokott lenni Európában) akkor se veszik túl komolyan. Ahová te viszed az autókat ott belteret is fotóznak, és a beltér sérüléseit is feltüntetik a szerződésen, mint meglévő, korábban szerzett sérülések?
Mellékesen írtam amit írtam, nem kontrának.
Rvilike: Izland eleve más tészta, ott a földutakon 80-as sebességkorlát van (és mindennel tartják, bár sok földútjuk simább, mint a Hungária), az F-es utak meg szinte mindent kinyírnak a patakokkal-folyókkal amiken át kell kelni. Izlandon 50k km volt kb az autóban, USA-ban 15-20k mérföld volt kb a Passatban és a Jeepben is.
-
brumi1024
veterán
válasz
MunezXBK #48132 üzenetére
Tudom, csak egy tipp volt. Ott meglepően sok az ilyen futásteljesítményű autó, valahonnan ezeknek jönnie kell.
(#48133) [rvilike]: Egy kölcsönzős autónak mi baja lehet? Hidegen padló, leégetett kuplung, szétgyalázott belső tér...stb. 30k km alatt azért bőven lehet kárt okozni. Már a 3-4.000 km-t futott itthoni BMW szalonbeli próbaautókon is meglátszik, hogy ridegtartásban voltak.
A közhiedelemmel ellentétben pedig Németország nem csak autópályából áll.
(#48135) MunezXBK: Évi 4-5 alkalommal bérlünk autót a Hollandoknál, teljesen változó állapotban vannak belsőtér ügyileg. Bár nálam más a küszöb, én a hajszálkarcokat sem viselem a belső térben.
-
brumi1024
veterán
válasz
MunezXBK #48130 üzenetére
Meglepő?
Ezek jönnek aztán Magyarországra, mint premium selection gyártói használtautók.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Napelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ZIDOO médialejátszók
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen videókártyát?
- Futás, futópályák
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest