- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
Hirdetés
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
MunezXBK #99649 üzenetére
0000-t vettem az Ebay-ről, az a finomabb. Viszont még mindig azt a 20 centis darabot használom, amit egy éve kaptam a cimborámtól; ez kicsit durvábbnak érződik, de nem karcolja a kiput, szerintem ez 000 lehet.
Vizesen jobban fogy; szárazon szinte alig.@Vili: Igen, roller is kell.
Meg csipsz, meg dízel AMG. Veszek lottót.
@bitpork: Smartban még nem gondolkoztam... a roadster szinte teccik is.
-
zolee3000
tag
válasz
MunezXBK #99596 üzenetére
Fentibe már nem fért bele...
Mivel életem kb. 80%-ban olyan helyen vagyok (otthon/melóban/...), ahol amúgy is van net (hozzáférhető WiFi), felesleges volt nagyobb mobilnet csomag a telefonomra. Viszont, mivel túlforgalmazásom sosem volt, eddig nem nagyon nézegettem, hogy tételesen melyik alkalmazás mennyit generál. A navik ilyen igényeiről meg, mint kiderült, téves elképzeléseim, túlzott félelmeim voltak: emiatt online navira nem is mertem használni, nehogy hamar elfogyjon a keret. De ezek szerint nem kell ettől paráznom. Neked is köszönöm a megerősítést.(#99597) stickermajom: Az a baj, hogy bújom a netet (tesztek, fórumok, blogok) már hetek óta, és zsong a fejem a sok infótól. Van aki ezt mond, van aki azt, nekem meg nincs meg a szakmai tudásom, vagy akár csak a kellő tapasztalatom (turbós és/vagy GDI motoros autókat hosszú távon nem is vezettem, csak kipróbálás szinten) ahhoz, hogy ezeket megfelelően mérlegeljem, a helyén kezeljem. Azért úgy látom, viszonylagos konszenzus van a tekintetben, hogy az 5-6 ezer km/év futáshoz, aminek napi szinten a nagy része városi ide-oda még mindig jobb az igénytelenebb szívós technika. Persze annak sem használ, de olcsóbban javítható, ha megmakkan.
-
kisza25
félisten
válasz
MunezXBK #99021 üzenetére
Mondom kivétel erősíti a szabályt, nem zárja ki, hogy van nak kevesebbet futott magánszemélyes autók
Amúgy pillants rá a linkemre, 5évnél fiatalabb hyundaiok 48db 150e km+ és van köztük 320+ is és, ha kintről vannak akkor az utolsó év 30-50 e km-je már simán vissza van tekerve, ha garis akkor is. Aztán mikor lejár a gari hirtelen 40-100e km lesz mindenben. Hyundainál azért ilyen látványos, mert nem elég, hogy 5 év a gari km sincs korlátozva -
-
-v-
addikt
-
-
válasz
MunezXBK #97294 üzenetére
Igen, közben észleltem a km-allast. No, ha megérett a gondolat, majd Hozzád küldöm a foglalót.
@Aggregator: hát kérem ez dízel, nem tud virágillatút eregetni. Tippre euro 3-asok, talán gyárilag se volt rajtuk DPF.
Aztán lehet, hogy euro 4 :/@ricsi: thx, fejben tartom.
-
Borisz76
nagyúr
válasz
MunezXBK #97208 üzenetére
Itt kint németben sok tetőn látni napelemeket....
Pedig a napsütéses órák száma töredéke a hazainak!
Van hogy hetekig nem látni a napot, esik , felhős, ködös, maszatos takony idő van.....Amikor éjszaka melóztam , akkor meg nappal aludtam.....3 hónapig nem láttam a napot!
-
válasz
MunezXBK #96754 üzenetére
A váltónál egy gumi csövet a munkahenger légtekenítőjére kell húzni, másik végét belógatni egy edénybe, aminek fékolaj van az alján. Megnyitni a légtekenítőt, 10x lassan padlóig a kuplungot, 10.-nél megtartani padlón, a légtelenítőt bezárni. Ha a munkahengerek jók, jónak kell lennie a kuplungnak.
Ha ezután is levegős, szar a munkahenger, a pedál alatti henger, vagy a csövek.
-
EQMontoya
veterán
válasz
MunezXBK #96702 üzenetére
Nem tudom, miket hordtatok. Ha egy 5 éves Golfot hozol be, esélyesen nincs semmi komolyabb baja.
De arról ugye nem akarsz meggyőzni, hogy az itthon jelenleg N-es rendszámmal rohangáló MX5-ök, E36-ok, E46-ok mind hibátlan állapotban jöttek az országba, csont nélkül átmentek műszakin, majd egy tél alatt elkezdtek rohadni 18 különböző helyen?
Értem én, hogy Te ettől elhatárolódsz, de a valóság ettől még az marad, hogy az elmúlt néhány évben iszonyat mennyiségű lefingott szar jött be, ennek 80+%-a Ausztriából és Németországból.
-
EQMontoya
veterán
válasz
MunezXBK #96699 üzenetére
Te pedig ne abból indulj ki, amit ott látsz.
Mert igen, ott fogsz találni 20 éves, télen soha nem használt nagypapauatót, a tulajdonságokhoz mérten jó áron.
Csak ezt a magyar nepper soha nem fogja behozni, mert ami már ott kint is az ársáv teteje, azt regadóval, egyebekkel itt már nem tudja eladni nyereségesen. Amit nyereségesen be tud hozni a kisebb értékű (10+ éves) autók közül, az bizony az ottani kínálat alsó fele. Az meg nyilván olyan is, nincs ebben semmi meglepő. -
BigBlackDog
veterán
válasz
MunezXBK #96619 üzenetére
Na most akkor csak én vagyok vészmadár, de nem egy helyen látok elektromos csatlakozókat "szabadon". Bár lehet, hogy vízzáró csatlakozók, de annyira nem érzem fontosnak, hogy kockáztassak. Persze, pályázás közben is kap vizet rendesen, de direktbe a magasnyomású vízsugarat veszélyesebbnek érzem. És persze mindezt úgy mondom, hogy nulla a tapasztalatom ilyen téren.
-
válasz
MunezXBK #96301 üzenetére
Na de ez az, szerintem nem álltam rossz (=tilos) helyen. Rossznak valóban rossz kicsit, ha felém akar kifordulni, de legalább előttem is elfér még egy autó anélkül, hogy cipőkanállal kéne berakni (és akkor az első lökhárító kap). Legközelebb majd 20 centivel arrébb állok, hadd örüljön.
(#96299) Tsebacsi: ezért kéne olyan autó, ami úgy 1000 km-t el tud menni egy tankkal
-
kenny123
addikt
válasz
MunezXBK #96030 üzenetére
Jah nem, dehogy. Autós topik, gondoltam rákérdezek, mert nekem otthoni viszonylatban sincs ezzel kapcsolatban tapasztalatom. A tízezres szervízeken és egy vezérléscserén kívül nem volt semmi egyéb sem itt, sem otthon. Tehát mint nagyjából laikus ember kérdeztem. De oksa.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 4 Ciklus Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A) Éjfekete -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest