- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALgore2
tag
válasz
MunezXBK #220712 üzenetére
Köszi
, de sok minden kell hozzá! A szerelő szerint a vezérlés ugrott el...
Ne vedd flegmának a választ, de nincs idő hónapokig basz...ni perrel!
Vettünk egy autót, ami 20 perc-20 km múlva kerepelés után megállt, azóta se indul! Tehát elállok a vételtől, mert szombat délután lévén semmilyen hivatalos dolog nem történt egy szerződés létrejöttén kívül, amit hibára hivatkozva visszavesz az eladó és minden vissza!
Azért ez egyszerűbb dolog, mint bizonyítgatni hónapokig és bíróságra járni egy eldobós céggel szemben... -
válasz
MunezXBK #210738 üzenetére
Gyere!
Eddig csak csúnya ötleteim voltak, pl. odakakilni a főbejárat elé (nagyon gusztustalan
).
grizlisandor: Pont arrafelé van a biztosító központja.
Magnum: Nem spórolni szeretnék, hanem hogy a biztosítónak fájjon egy picit.
Épp folyamatban van egy nem személyes ügyem, ahol 2 métert tervezek fizettetni, de az másik biztosító, így nehéz személyes törlesztésként felfogni. -
válasz
MunezXBK #207671 üzenetére
Mert mindenkinek kell valami drága hobbi, a főnököm pl: folyamatosan házakat épít a soron következő exfeleségének.
Biqci: Plusz egy fiatalt, aki friss jogsis, elég nehéz lesz meggyőzni, hogy egy P2 kell neki. Azzal menni az éjszakába, hááát, szerintem nem vonzó alternatíva, még ha a matek ki is jönne.
-
válasz
MunezXBK #207671 üzenetére
Egy ideje győzködöm egy fiatalabb ismerőst, hogy 90% városi (teprecen) használatra ne ragaszkodjon a manuálganghoz. Jogsit megcsinálja rajt', oszt jóccakát, vesz egy kettespriuszt, bódog. Érdekes módon a taxisafőrök 90%-a nem csinál "hiúsági kérdést", hibridet hajt, "jóvanazúgy". Debben különösen hulladék a közlekedés, zöld hullám ismeretlen fogalom, ökölszabályként biciklivel mindenhová hamarabb odaér az ember 5 km-en belül
-
-
-
kelna91
senior tag
válasz
MunezXBK #206134 üzenetére
Qru, nem is tudtam, hogy van autóhifis topik, de akkor benézek oda is, köszi.
Vettem egy Bluetooth vevőt, ami elvileg a gyári 5000-es Ford autóhifimhez való. Mikor kiszedtem a modult, akkor derült ki, hogy nem kompatibilis a csatlakozója, mert két ugyanolyan modellszámú rendszer létezik, és a BT vevő a régebbihez való. De rá lehetne csatlakoztatni az AUX bemenetre, csak gányolni kell hozzá.
És a jobb oldali hangszórók recsegnek, azokat is meg kéne nézni. -
Biqci
aktív tag
-
rbalint88
addikt
válasz
MunezXBK #205848 üzenetére
Tegnap kb Pandorftol foutakon- soproni kishatar-M85- Gyortol M1, 250km 2,5 ora. Osztrakoknal 53/103 tempomat, itthon M85-on 118, M1-en 132 (max 10 auto elozott meg puposkodva, akkora volt a forgalom, nem volt ertelme feljebb rakni), legalabb egy bc szerinti 5,3-as fogyasztas osszejott.
Kifele az emelkedes, tempomat 144 es a sok 160-180-ra gyorsitas miatt 7,4. Aztan vagy 10 perccel volt gyorsabb… -
válasz
MunezXBK #205535 üzenetére
Köszönöm, és Péternek is!
Ezt is látja az AA, próbálgatom őket, a legfapadosabb marad majd (a Foobar nem működik AA alatt).
Reggel ismét próbáltam a performance monitort, aero. sejtését látom igazolódni. 2-ben ellőttem padlón és pont 162 kW-ot (nem 160-at, nem 163-at) jelzett ki, ami az autó gyárilag megadott teljesítménye, azaz egy adattáblából dolgozik a terhelés és a fordulatszám függvényében.
-
törölt tag
válasz
MunezXBK #205037 üzenetére
Nálam is így van, szerintem ez egyénfüggő. Nyilván nem sokat megyek 200-zal, egyrészt egyik autónk se képes rá, másrészt pályán is nagyon ritkán vagyok. De ha cammognom kell a forgalomban 60-70-nel dögunalmasan vagy tolhatom neki főleg télen az üres úton a szokásos 105-tel (ami a mi autóinkkal jóval nagyobb tempónak érződik) akkor sokkal éberebb vagyok. Persze ez nem tart örökké, ahogy a kávé sem tart ébren senkit napokig, de 1-2 órás vezetésnél ez bőven működik. Aki 8 órákat vezet annál valószínű nem, hacsak nem üzemanyag folyik az ereiben.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest