- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
válasz
ArthurShelby #339648 üzenetére
Egyre inkább egyet kell értenem a Kopasszal.
-
grizlisandor
veterán
Akinek tölt 2.0 bar-t a turbója, az mi? Mi tudjuk, akiknek a fék is való!
De RMS Geri nem meri kimondani. -
grizlisandor
veterán
válasz
radi8tor #339047 üzenetére
Igen, meg túl sok részből áll a rendszer, meg alvázas alap kell hozzá és még így is ~600km a hatótáv.
Sokat kell még ezt reszelni egy városi autóhoz, de tömegközlekedésben is látok benne fantáziát.
Munkagépként kíváncsi lennék milyen, mert azért a zárt munkaterületeken bent tankolod őket, ott még hasznos is lehet. Ezek a DPF szűrős munkagépek borzasztóak a regennel.
-
grizlisandor
veterán
Bányában vezettük a jövő autóját! Vezess youtube
Érdekes technológia ez az üzemanyagcella.
-
grizlisandor
veterán
Ne feledjétek április 15-ig egy összegben be kell fizetni a 2025. évi gépjárműadót!
Én most fizettem be mind 10 875 forint, miután kaptam az emlékeztetőt, hogy ugyan nézzem már meg mit ír nekem a NAV a tárhelyemre, mondjuk nagy meglepetés nem volt.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Blindmouse_ #338938 üzenetére
Volt melóhelyen volt egy dízel üzemű, nem tudom mennyiért vették a kínai masinát, de tudta a dolgát, tán szakavatott kolléga kezelte és az első lemosott kocsin lakk nem maradt.
De sokat nem gondolkoztak a kialakításán, mert gázolajat, mosáshoz a szert, a habot, meg a víz lágyítót is tölcsérezni kellett bele. Szépen mutatott az oldalán a 3 tölcsérrel a gép.
Mostam vele, csak látom, hogy valaki integet, elzárom a gépet, megkérdem a muksót, hogy mi van. Füstöl a gép, nem látom? Most lett feltöltve mindennel, meg én a mosást figyelem.
-
grizlisandor
veterán
norbert1998
-
grizlisandor
veterán
válasz
stickermajom #338848 üzenetére
Megártott neked a amerikai levegő?
-
grizlisandor
veterán
Fura volt ez az 580 megtett kilométer számláló után nem dobta fel a szegénységjelzőt Piros, így elgurultam tankolni. 579 forint volt az Orlen-en a puruttya nyál, akiknek jár a fkorbács, mert az applikációjukból kiszedték a kutankénti kiírást, hogy mennyibe kerül a nyál.
Lényeg a lényeg, az előző 9 literek helyett 8,3 lett az átlagfogyi.
-
grizlisandor
veterán
-
grizlisandor
veterán
Emberünk vett egy autót, majd elviszi állapotfelmérésre, első hiba.
Volvo service szerint locsolni kell rá pénzt, mert hiányzik a szívósorból egy csavar, szemre nem fúj ki mellette, így ki tudja mióta nincs ott az a csavar, de valaki megkókányolta a levegőcsövet rendesen azt tényleg cserélni kell. Ebből kell videót csinálni? -
grizlisandor
veterán
válasz
BigBlackDog #337730 üzenetére
Mielőtt még valaki elkezdi, ez csak a nevében TCe, semmi köze nincs a széthulló TCe motorhoz.
-
grizlisandor
veterán
válasz
macilaci78 #337511 üzenetére
Nem az volt itt a topikban a téma, hogy már a vad értéke szempontjából a vadveszély tábla nem releváns, mivel hoztak valami új szabályozást?
-
grizlisandor
veterán
válasz
Micsurin #337389 üzenetére
Gyári ablaksötétítés nem egy újkeletű dolog, kérje le a gyári felszereltséget.
Nem lepődők meg itthon semmin.
2020 nyaráról emlékszik valaki a "20 perc alatt 400 ezret kerestek a drogdílerek" a Kertész utcában? Bemutatják, ami a tv-ből kimaradt, így a fenti "szabálysértés" új értelmezést nyer.Az zavar, hogy nincs senki aki szólna, hogy lányok amire hivatkoztok egy ordas marhaság?! Rádióztak a főnökkel, hogy most mit csináljanak(?), mert a feljelentés szótól nem csinált a gatyájába az elkövető. Ok, eladták a feljelentést a kislányok, adatokkal, meg a lemaradt képpel. Mi lett volna, ha az előadó lekéredzi, nem, ő gépiesen megírja és a főnöke meg aláírja.
-
grizlisandor
veterán
válasz
tboldi #337310 üzenetére
Ez demenő!
---
Osram LED XTR fényforrás vs. Osram halogén izzó teszt ( H7 )
Z SZ minden ami technika
Vannak nagyon jó videói a srácnak, meg most már értem, hogy műbizonylattal szereljék be az izzót, mert akkor legalább 1x be volt állítva a lámpa.
DE kicsit reálisabb lett volna a videó, ha "Street Legal" izzóval készíti el a videót, mert ez az XTR pont nem az. -
grizlisandor
veterán
Varga Miki Jazz guru előírja a cseréjét.
Suzuki-n is cserélni kell, azért kíváncsi lennék mennyien foglalkozhatnak vele?
-
grizlisandor
veterán
válasz
Blindmouse_ #337305 üzenetére
-
grizlisandor
veterán
Szóljatok rám, hogy töltsek Pirosba 4évszakos ablaknyálat, ha már kiszenvedtem a beszerzését meg ki is fogyott Pirosból.
-
grizlisandor
veterán
Életveszélyes autót adtak el a négy gyermekes anyának - Segítség, átvertek!
Nem találta a kereső, így remélem nem vótmég.Kedves nőszemély nem vitt magával bárkit, aki látott már autót? Első látásra látszik, hogy nem egyezik a gépjármű a hirdetés szövegével.
Minden közhelyet fel tudod sorolni az autóról, lehet vásárlás előtt kellett volna tájékozódni...Kipufogó és a kati tákolva, búra matt, világítás kábelt megrágta valami, ahogy a borításokat is a motortérben. Orrán-száján folyik az olaj, mert még van benne.
Rossz a helyzet, költeni kell az autóra, ha meg akarja tartani; a vételár felét biztos, hanem többet. 900 ezertől indulnak az ilyen korú Mazda 5 autók.
-
grizlisandor
veterán
-
grizlisandor
veterán
8,93 a számolt átlag fogyi, Orlen puruttyát kapott, kuponnal kerek 600 pénzt kértek literjéért.
-
grizlisandor
veterán
válasz
tboldi #335003 üzenetére
Felhívtam a helyi kirendeltséget, hogy mizu. A csávó közölte, hogy sz*r a webshop termékbeérkezési tájékoztató, de még az alkalmazásban is, de amúgy itt a cucc.
Pár napra rá megyek érte, mondom a rendelésazonosítót, hogy jöttem a cuccért.
Neki nem kell, hanem mondjam a nevemet meg csörgessek meg egy számot, mondom minek? A webshopban megadtam mindent, hogy ezt így szokták. Jól van mondom. Erre nézem a számlát, amit adott semmi rendelésazonosító nincs, úgy papirozta, mintha bolti készletről szolgált ki. -
grizlisandor
veterán
válasz
ParmaBoy #334984 üzenetére
Igen, ez nehéz kérdés, ahány szerelő annyi szokás.
VAG topikban volt ajánlja a Bosch, csak nagyon porolni fog. A topikban meg az volt a megállapítás, hogy a Zimmermann sima tárcsa+betét nem ajánlott, de Sport kombó már igen.
Mert hiába a saját márkás betétjével rakod össze, akkor is lehet rá panasz, lásd fentebb tboldi írását az ATE-ról, ATE Power Disc + ATE sima betétek van fent Piroson, én többet vártam tőle.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Rowon #334985 üzenetére
Igazad van, nem ekézted, csak ennyit írtál az Unixtól származó AZMT pollenszűrőre: "Tőlük egy csavart nem vagyok hajlandó venni."
-
grizlisandor
veterán
válasz
Blindmouse_ #334573 üzenetére
Ki beszélt itt az időről?
-
grizlisandor
veterán
válasz
Blindmouse_ #334524 üzenetére
Hacsak hetek lennének.
Pont ezért veszek ilyet, mert nem akarok többet pacsmagolni, elég volt a nyári koncentrátummal és a desztillált vízzel idétlenkedni. -
grizlisandor
veterán
4 évszakos ablakmosófolyadék saga
JászPlasztik partner céghez bemegyek, hogy keresem a 4 évszakos terméket, 4 éve én vagyok az első, aki keresi, mondott egy nagy céget, hogy ők vitték, mint a cukrot, azóta semmi. Ők rendelésre hoznának, de csak raklappal tudnak venni, így nem buli. Mondom neki, hogy a webshopok sem nagyon akarják kiszállítani, hogy gyenge a flakon minősége, a srác csak mosolygott meg bólogatott. Rendes volt, hogy próbálkozzak InterSparnál, mivel ők JászPlasztiktól rendelik a szélvédőmosófolyadékot, vagy van a Prelix(Prevent)-nek is, az meg Tesco.Bárdinál is kapni, PREVENT Szélvédőmosó 4 évszak 5 liter 2.278 Ft, rendeltem 2 darabot, majd jövök a beszámolóval.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Rodzser Mór #334272 üzenetére
Én amit vettem, azt sajnos megviselte kicsit az út, de a karosszériás szerencsére megoldotta.
-
grizlisandor
veterán
Mennyibe van a NYEREMÉNYAUTÓ?! 🤯 Oliver Amon youtube videó
1.1M-ért vették, hát locsoltak rá rendesen, nagy része extra kinézetre ment, de horror, hogy 7,5M tartanak úgy, hogy sok minden ment saját költségre, meg a 10k/munkaóra még itt vidéken is nehéz. Még nincs vége.
-
grizlisandor
veterán
JP Auto univerzális 4 évszakos -10C elvileg igen, vagyis az van ráírva.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Blindmouse_ #333897 üzenetére
Van igazsága mindenkinek nem egyenlőre arányban, de minden héten előkerül ez a téma és meddővé válik.
Ha már ablakmosó rendeltem az olajcseréhez a cuccokat, tavaly kinéztem milyen királyság a Jász Plasztiknak van 4évszakos ablakmosója (-10), ZSU kifogyott, Kauffer meg nem postázza, mert nem szállítható biztonságosan.
Majd üthetem fel melyik helyi autósboltban kapható, mert másnak nincs 4évszakos ablakmosója. -
grizlisandor
veterán
-
grizlisandor
veterán
-
grizlisandor
veterán
válasz
MasterMark #333509 üzenetére
Ha nyílik a légzsák, akkor a rendőrnek kötelessége hívni a mentőt.
-
grizlisandor
veterán
válasz
MasterMark #332880 üzenetére
Nekem a holmi marketing videók csoda ugrálásokról az AI, meg a mindent is meghamisítunk korban fjúcsör kategóriába tartozik.
Fellelhető videókban ilyet más gyártók is megcsináltak már, hogy discózik az autó vagy 3 kerékkel tud haladni.
-
grizlisandor
veterán
Hat métert ugrik a Yangwang U9, hogy elkerüljön egy hatalmas kátyút(TC cikk)
TC Híradó(yt videó) innen értesültem, hát ez valami hihetetlen.
Elképzeltem, hogy munkába menet, átugratom a kocsival azt a 2x1,5 kilométeres út szakaszt, amit újra kellene húzni.Ha valaki TC mentes akar lenni, annak itt az eredeti videó és BYD csoportos autó, szerintem ezzel a fjúcsörrel itthon gyárat is csinálhatnak hozzá, annyi autót fognak belőle eladni.
-
grizlisandor
veterán
Tereljük vissza a topik témáját, mielőtt baj lesz.
Az előző tragikus 10,49 átlagfogyasztás után most normalizálódott 8,91 átlagfogyasztásra.
Kemény, hogy december közepén 594 Ft volt literje, most 622 Ft.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Blindmouse_ #332392 üzenetére
Kb.
Qru, most megvilágosított, nem is értem, hogy a miért nem építettünk még a SZU felé egy Spuri vezetéket, hadd javítsák fel a szovjetek is kőolajat.
-
grizlisandor
veterán
válasz
szabonagyur #332280 üzenetére
Köszi, információkat gyűjtök, mert ősszel kell Pirosba is vennem valamit.
-
grizlisandor
veterán
válasz
szabonagyur #332277 üzenetére
Típust is tudsz mondani?
-
grizlisandor
veterán
válasz
simonjoe #332253 üzenetére
Junkbuilds youtube-csatorna megvan?!
Zil V8 beköltözik a Bentleybe. nincs a lejátszási listában az összes videó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Eladó KTM női bicaj!
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest