- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A Locus Map FREE és PRO egy többfunkciós offroad navigációs alkalmazás, amely fejlett online és offline navigációs képességeket kínál az Android készülékekhez (iOS-es verziója jelenleg nincs). Elsősorban szabadtéri szabadidős tevékenységekhez tervezték és használják, például túrázáshoz, kerékpározáshoz, geocachinghez. A szabadidős felhasználás mellett az alkalmazást szakemberek is használják, pl. térinformatikai adatok gyűjtésére, mentőcsoportok, légi felderítő csapatok stb.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csakb
őstag
Szia!
Én februárban váltottam 4-esre egy pillanatnyi elmezavar hatására. Ha megvetted korábban a 3-as pro verziót, akkor egy évre kapsz 50% kedvezményt az előfizetésből. Amúgy igen, éves előfizetésben megy a 4-es. A silver csomag 10 ojró/év, a gold 24.
A goldhoz ingyen jár az összes, saját karbantartású (LoMaps) térkép, ami gyakorlatilag az egész világot lefedi. Silverben ezeket is külön kell megvenni, de még annyira nem drágák. Pl. a Cartographia térképei ugyanitt tájegységenként kerülnek 20-szor annyiba, mint a teljes, magyar LoMaps.
Én azóta ezt a LoMaps-et használom, és szerintem teljesen jó. Többnyire jók a turistajelzések, néhol futottam bele olyan anomáliákba, hogy nem volt egyértelmű, hogy pl. K+, vagy K3 az adott út (csak annyi látszott, hogy kék valami), hanem helyben derült ki. De amúgy elégedett vagyok vele. A szintvonalak, árnyékolások is jók, és az egész leszedhető offline-ba, a routerrel együtt.
A magyar térképet 2022. 08. 15-én frissítették utoljára.
4 téma is van hozzá, de nekem egy ötödik, a közösségi tákolású HiLo téma jött be leginkább.Összességében elégedett vagyok vele. Csicsásabb, mint a 3-as, és nekem még az online, webes tervező szokott jól jönni, és hogy a mentett trekkeket látom ott is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Dell notebook topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Építő/felújító topik
- Kutya topik
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- iPhone topik
- Jogász topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest