Új hozzászólás Aktív témák

• csakb

őstag

válasz Zugi #490 üzenetére

Szia!

Én februárban váltottam 4-esre egy pillanatnyi elmezavar hatására. Ha megvetted korábban a 3-as pro verziót, akkor egy évre kapsz 50% kedvezményt az előfizetésből. Amúgy igen, éves előfizetésben megy a 4-es. A silver csomag 10 ojró/év, a gold 24.

A goldhoz ingyen jár az összes, saját karbantartású (LoMaps) térkép, ami gyakorlatilag az egész világot lefedi. Silverben ezeket is külön kell megvenni, de még annyira nem drágák. Pl. a Cartographia térképei ugyanitt tájegységenként kerülnek 20-szor annyiba, mint a teljes, magyar LoMaps.

Én azóta ezt a LoMaps-et használom, és szerintem teljesen jó. Többnyire jók a turistajelzések, néhol futottam bele olyan anomáliákba, hogy nem volt egyértelmű, hogy pl. K+, vagy K3 az adott út (csak annyi látszott, hogy kék valami), hanem helyben derült ki. De amúgy elégedett vagyok vele. A szintvonalak, árnyékolások is jók, és az egész leszedhető offline-ba, a routerrel együtt.
    A magyar térképet 2022. 08. 15-én frissítették utoljára.
    4 téma is van hozzá, de nekem egy ötödik, a közösségi tákolású HiLo téma jött be leginkább.

Összességében elégedett vagyok vele. Csicsásabb, mint a 3-as, és nekem még az online, webes tervező szokott jól jönni, és hogy a mentett trekkeket látom ott is.

Új hozzászólás Aktív témák