Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
A Locus Map FREE és PRO egy többfunkciós offroad navigációs alkalmazás, amely fejlett online és offline navigációs képességeket kínál az Android készülékekhez (iOS-es verziója jelenleg nincs). Elsősorban szabadtéri szabadidős tevékenységekhez tervezték és használják, például túrázáshoz, kerékpározáshoz, geocachinghez. A szabadidős felhasználás mellett az alkalmazást szakemberek is használják, pl. térinformatikai adatok gyűjtésére, mentőcsoportok, légi felderítő csapatok stb.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
Sziasztok,
Érdemes Locus Map classicról az új 4-esre átváltani?
Lehet hozzá ehhez hasonló friss offline térképet és Openmaps kinézetű (Davidovits) skint letölteni? -
<Adamsky>
nagyúr
A megoldás a telefon beállításai között (és nem a Locus-ban) keresendő. Típustól függően keress valami olyasmit, hogy energiagazdálkodás vagy alkalmazások "lock"-olása (zárolása). De talán a legjobb, ha itt a PH!-n a telefon topic-jába írsz, és ott megkérdezed, hogy hogyan tudnád azt beállítani, hogy a Locus-ra ne alkalmazzon a telefonod semmilyen optimalizációt.
-
<Adamsky>
nagyúr
Ja, szóval telefonnal rögzíted az utat, és mikor visszanéznéd, akkor vannak olyan szakaszok, mintha ott repültél volna? Akkor bizony a telefonodon kell szétnézni, mert az jó eséllyel "elaltatja" a Locus-t, és mikor te "ébreszted", akkor csóri húz egy vonalat a két pont közé.
-
<Adamsky>
nagyúr
"Az útvonal egy részét nem mutatja a térképen útvonalszerűen ... "
Te "rajzolod", ill. tervezed az útvonalat a Locus-ban, vagy külső forrásból származó gpx-et / tcx-et töltesz be?
Tervezésnél nem mindegy, hogy mi van kiválasztva. Ha teszem azt a "túra mód" (kis hátizsákos emberke), akkor a beállított terező (BRouter vagy GraphHopper) alapján két pont között az ismert útvonalon tervez az app. Ellenkező esetben, "szabadkézi módban" (ceruza), csak simán összeköti a két pontot. Bővebben, ill. forrás: help. -
Szüli
friss újonc
Sziasztok! Locus Mapet hasznalok a túraimhoz (gyalog- és kerékpártúrák), és egy dolog van, amit nem tudok beállítani. Az útvonal egy részét nem mutatja a térképen útvonalszerűen, hanem légvonalban köt össze pontokat. Ebben kérném a segítségeteket! Hol kell átallitani valamit? Köszi
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
becenevem
üzenetére
Nem most csináltam, de úgy emlékszem, hogy ezen leírás alapján. Próbáld meg Te is, aztán ha nem megy, akkor max. tablet-en megpróbálom újra ...
Az a baj, hogy a "navigáció" pont alatt ez van: " (...) Érdeklődés hiányában egyelőre nem osztottam meg a letöltés linket a Brouter profilhoz és térképhez, szólj ha érdekel! (...) "
Anno talán írtam is a info@merretekerjek.hu -ra, de nem kaptam válasz, szóval meghalt a "buli".
Ja, igen! Az index-es fórumban találtam ezt a hozzászólást, de anno ezzel sem jutottam 5-ről 6-ra. Na, majd lehet hétvégén újra nekigyürkőzöm ... -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Lajossokk
üzenetére
" ... útvonaltervezésnél (szabadkézi) a nem igazítja a jelzett útvonalra a nyomvonalat!"
Szia! Szabadkézinél nem is fogja (attól szabadkézi).
Ahhoz, hogy "útra igazítás" történjen, valamilyen járművet (pl. kerékpár) kell kiválasztani.Más: szokott itt megfordulni BRouter "szaki"?

... ez ugyanis még aktuális.
-
Lajossokk
friss újonc
Szevasztok! Új vagyok itt a Fórumon. Lehet, hogy olyant kérdezek, amit már megválaszoltatok.
Az a problémám, hogy útvonaltervezésnél (szabadkézi) a nem igazítja a jelzett útvonalra a nyomvonalat!
Kérem a segítségeteket a megoldáshoz!
Köszönettel: Lajossokk -
Azie
őstag
válasz
seafood0102
üzenetére
Köszi. Közben Howth, Coleraine és Stonehaven környékén is rendben működött a PRO próbaidőszak, de valamiért semmilyen opció nem volt rá, hogy a 14 nap előtt canceleljem, úgyhogy majd küzdenem kell a refunddal.
-
kispalika
csendes tag
Sziasztok! Be van állítva a Locusban, hogy jelezzen, ha 10 m-rel letérek az útról. De nem jelez még 50 méternél sem. Mi lehet a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független akku 90%
- Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BONTATLAN Ultimea 7.1 Házimozi Rendszer Azonnal átvehető! -
- Prémium Intel Core i7 PC csomag - ASUS Maximus VII Hero / 16GB RAM / 620W - Kifogástalan
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Digital Edition ( PS5 Digitális konzol!)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4185
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mert én nem találom.