- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
I_Am
veterán
Vjannus már megint kezded?
II-kobe-nak jelen esetben igaza van, minek teszel igéretet akkor ha nem vállalod érte a felelősséget?
Ezt most elnézem, nem lesz megrovás, de a totyikot zárom. (azért nem törlöm, hogy ha megint előállsz valami hasonló dologgal, akkor indokolni tudjam a megrovásod.) -
!attis!
tag
nálunk 18HUft
-
jasszer
őstag
Megragadnám az alkalmat h bejelentsem h a múltkor vettem a helyi éjjel-nappaliban zsömlét: száraz és kemény volt, ajánlom az eladónak h 2 percen belül jelenjen meg, mert a barátnőmnek emiatt kellemetlenséget okoztam és sokallom érte a 10 HUF-os vételárat, továbbá szar helyen van az üzletük is.
-
ABnormal
őstag
zárjuk,töröljük,a helyét hintsük be sóval... szvsz nincs itt erre szükség...
-
Morris
veterán
Én nagyon nem vágom, hogy miről van szó
500 HUF miatt vergődik itt mindenki??? -
deicide
veterán
én a topic címéből minimum egy 100k-s csalásra készültem...
-
LLKobe
veterán
Na itt vagyok.
Akkor hadd szögezzek le valamit:
1.: Nem vettél meg semmit, egy fillért sem fizettél nekem, úgyhogy az ilyen kijelentéseket mellőzd.
2.: Senki nem kért hogy a haverodnak ígérgess akármit is, az ilyesféle problémáiddal engem ne traktálj, te ígérgettél a te bajod.
3.: Nagyon sajnálom hogy egy 500 ft-os egérpaddal nem tudok neked beszaladgálni a nagyvárad térre, de egyszerre járok a főiskolára és dolgozni is.
4.: Nem tudom mióta adsz el/veszel dolgokat itt a PH-n, de mint láthatod én elég régóta, és itt az a szokás hogy az ELADÓ fél ha nem is megszabja az eladás/átvétel helyét, legalább is ő tesz rá javaslatot. Esetemben sajnos az van hogy csak a déli pu. a jó az egyéb elfoglaltságaim miatt, amit a privát üzenetekben le is szögeztem, de a válaszod erre mindíg az volt hogy ''ok, akkor a nagyvárad téren találkozunk...''. Szóval erről ennyit.
5.: A telefont azért nem vettem fel, mert amikor hívtál pont otthon felejtettem, mivel a nagymamámhoz kellett berohannom a kórházba. De nem is tudom minek mondom ezt el, minek mentegetődzök itt.... Visszahívni pedig ugye a rejtett számot elég nehéz.
6.: Ha kérhetem az ilyen hitelrontó topikokat mellőzd, mert mint látom nem vagy tisztában 1-2 dologgal, és már egy picit régebb óta vagyok itt, és eddig akárhány emberrel boltoltam, egy árva panasz nem volt soha, mert általában meg lehetett beszélni velük mindent rendesen. Így ha kérhetem te ne kérdőjelezd meg a megbízhatóságomat.
Így bocsásd meg nekem hogy az 500 Ft-os egérpad miatt nem lógok a suliból vagy a melóból, azért hogy utána csak a hazaköltség jegyár stb. többe kerüljön, + kivágjanak.
Ennek ellenére továbbra is fenntartom hogy ha egy előre egyeztetett időpontban bejössz a Déli pu.-ra, én ott leszek, mert oda mint eddig is többször említettem, el tudok menni.
Üdv.: Kobe
Ja és még annyi hogy a telefonszámomat nem miattad, hanem személyes okokból távolítottam el az adataim közül.
[Szerkesztve] -
mclord
aktív tag
Ha már nem válaszolsz a pü-re a telefontt nem veszed fel sőőt most már elérhetőségeid közül is kitörölted= király megbízhatóság , és újoncokat szólják le no comment.
Történet: megvettem haveromnak tölle 1 nyomorult zselés padot, ll-kobe amilyen áron árult nem alkudtunk, mert úgy gondoltuk korrekt, azóta 10 idő pontott mondott nekem , amit ő javasolt nem én !, és csodák csodáján nem jelenetkezett 1X se...., a ciki az hogy miatta segget csináltam a számból, vagy megvehetem a boltól mert egy megbízhatatlan ember.......
ll-kobe :
Akkor az 1hónapja megfásárolt cuccot ide adod végre vagy mi legyen ?
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged