Keresés

Aktív témák

• LLKobe

veterán

válasz mclord #1 üzenetére

Na itt vagyok.

Akkor hadd szögezzek le valamit:

1.: Nem vettél meg semmit, egy fillért sem fizettél nekem, úgyhogy az ilyen kijelentéseket mellőzd.

2.: Senki nem kért hogy a haverodnak ígérgess akármit is, az ilyesféle problémáiddal engem ne traktálj, te ígérgettél a te bajod.

3.: Nagyon sajnálom hogy egy 500 ft-os egérpaddal nem tudok neked beszaladgálni a nagyvárad térre, de egyszerre járok a főiskolára és dolgozni is.

4.: Nem tudom mióta adsz el/veszel dolgokat itt a PH-n, de mint láthatod én elég régóta, és itt az a szokás hogy az ELADÓ fél ha nem is megszabja az eladás/átvétel helyét, legalább is ő tesz rá javaslatot. Esetemben sajnos az van hogy csak a déli pu. a jó az egyéb elfoglaltságaim miatt, amit a privát üzenetekben le is szögeztem, de a válaszod erre mindíg az volt hogy ''ok, akkor a nagyvárad téren találkozunk...''. Szóval erről ennyit.

5.: A telefont azért nem vettem fel, mert amikor hívtál pont otthon felejtettem, mivel a nagymamámhoz kellett berohannom a kórházba. De nem is tudom minek mondom ezt el, minek mentegetődzök itt.... Visszahívni pedig ugye a rejtett számot elég nehéz.

6.: Ha kérhetem az ilyen hitelrontó topikokat mellőzd, mert mint látom nem vagy tisztában 1-2 dologgal, és már egy picit régebb óta vagyok itt, és eddig akárhány emberrel boltoltam, egy árva panasz nem volt soha, mert általában meg lehetett beszélni velük mindent rendesen. Így ha kérhetem te ne kérdőjelezd meg a megbízhatóságomat.

Így bocsásd meg nekem hogy az 500 Ft-os egérpad miatt nem lógok a suliból vagy a melóból, azért hogy utána csak a hazaköltség jegyár stb. többe kerüljön, + kivágjanak.

Ennek ellenére továbbra is fenntartom hogy ha egy előre egyeztetett időpontban bejössz a Déli pu.-ra, én ott leszek, mert oda mint eddig is többször említettem, el tudok menni.

Üdv.: Kobe

Ja és még annyi hogy a telefonszámomat nem miattad, hanem személyes okokból távolítottam el az adataim közül.

[Szerkesztve]

• csigi

addikt

válasz mclord #1 üzenetére

Jól értem, már kifizetted a cuccost (talán átutalással), és 1 hónapja nem éred el az embered? Persze meg kellene hallgatni a másik felet is, de ha úgy van, ahogy mondod, az már tényleg erős...
    Javaslom itt nézz szét: [link]

Aktív témák