Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Macrodroid
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
válasz
raverke #57131 üzenetére
Azt hiszem megtaláltam a magas fogyasztásra az ellenszert.
Az agressive undervolingot kapcsold be és akkor a beállított feszt fogják kapni a VGA-k, mert látom nálad is 850mv-ra vannak beállítva még is sokat esznek ergo sokkal magasabb fesszel futnak.
Én most beállítottam az összes vga-t és a fogyimérő majd 100W-al kevesebbet mutat.
Hogy a fene enné meg már régóta megcsinálhattam volna.Azért van különbség rendesen...igaz egyenlőre még teszt fázisba megy, hogy hosszú távon stabilak-e a VGA-k a beállított fesszel, de így elsőre nagyon bíztató a majd 100W-al kevesebb fogyi.
-
Dare2Live
félisten
-
SzlobiG
félisten
válasz
raverke #57104 üzenetére
Ez is jól mutatja, hogy ennyit ér a szoftveres fogyasztás kijelzés.
Gyanítom miner bios van a kártyákon, szóval ezekből túl sokat nem tudsz lefaragni már, vagy lassulni fognak. A DPM-et ha lejjebb veszed akkor elvileg kevesebb feszt fog kapni, de én már állítgattam össze vissza semmit nem változott.
Nálam a vegyesfelvágott így 910W-ot vesz fel Dual táppal, 6db 14centis ventivel.
#57106s7evcsenko:
Köszi, holnap tesztelem a wifi stickkel, hogy elve van-e megfelelő jel. Mondjuk ha tudom, hogy ennyire kényes nem pár ezer ft-osat veszek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest