- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- iPhone topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Második bétánál jár a One UI 8
- Magisk
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Dave™
Szia
Az Okulart ismerem, és használtam is mikor megtérítettél Manjaro-ra
Viszont most már nem akarom használni, mert Openbox alatt vagyok, épp ezrt kerülöm a KDE és Gnome programokat (kivéve 1-2-őt). Ennek oka, hogy belassítják a rendszert, és pl az Okular felrakás nálam 63db függőséget pakolna fel. Akkor inkább Chromium-hoz rendelem a pdf megnyitását
BoB, Frawly
Úgy érzem félrefogalmaztam. Én igazból nem pdf-et akarok szerkeszteni, hanem hogy ha van doksim (akár rtf, akár doc stb), azt el tudjam menteni pdf-ként is (pont mint MS Word alatt is). Magát a már elmentett pdf-et nem akarom utólagosan szerkesztenem. Legalábbs nagyon ritkán, de arra van online szerkesztők. Archwikit természetesen néztem. Ha gondom van elsőnek mindig ott nézek szét. Nekem mindössze annyi bajom van a Libreoffice-al, hogy a pdf "nézőkéje" borzalmasan xar. 2019-ben kifejezetten cikinek érzem. És számomra az nem kifogás, hogy nem annak tervezték stb. Egy Office csomag legyen képes rá. Főleg ha egy mobilos androidos filekezelő is képes ilyen alapvető funkcióra.
Zathura-t amúgy próbáltam, de nekem nem nyit meg semmit. Ugyanúgy egy fekete ablak jön be, mint mikor magában indítom, úgyhogy azt azért hagytam. Szerintem csinálok egy komplett mentést, és aztán elkezdem kipróbálni a többi office csomagot. Ha más nem, akkor marad pdf nézőnek a chromium (ami amúgy meglepően jól működik).
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Jelszókezelők
- Nintendo Switch 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged