- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Egy óra, két rendszer
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
King Unique #588 üzenetére
Kösz, ezt a Test Disk-et és ntfsundelete-et nem ismertem, kipróbálom őket.
De én továbbra is a GetDataBack-et ajánlom, főleg NTFS-re. Igaz fizetős, windowsos progi, de nagyon megbízható, eddig még mindig visszahozta maradéktalanul adatokat, ha az lehetséges volt (nem döglött meg a drive, nem voltak felülírva a törölt fájlok).
Az ne ijesszen meg senkit, hogy windowsos, letölthető belőle Live CD is, nem kell hozzá feltelepített Windows. Ráadásul támogatja az Ext-es partíciókat is, ezt csak most látom. Egy hátránya valóban van, fizetős, de aki ügyes, megoldja magának. Vagy ha sokat foglalkozik ilyennel, akkor az árát is megéri, kivételesen ez egy olyan szoftver, amiért akár fizetni is érdemes.
Persze manapság már nem nagyon használok ilyet, minden fontosról van biztonsági mentésem, meg igyekszem csak linuxos, open source toolokat használni amúgy is.
-
hódmaci
senior tag
válasz
King Unique #588 üzenetére
Végre.
Köszönöm.
-
válasz
King Unique #578 üzenetére
Én is furcsállottam, hogy ezt írták a honlapon, mert ami a gyorsformázás alatt van, mint választható opció, annak elégnek kell lennie, de mivel ezt írta a Gnome honlapja, így nem mertem ajánlani.
Egyébként valóban, ha valaki megveszi, nem fogja annyira érdekelni, mi volt azelőtt a meghajtón, túl sok időbe telne ez amúgy is neki meg ki kíváncsi arra, mit talál egy idegen meghajtóján?
-
válasz
King Unique #572 üzenetére
A disks kiemelten említi a honlapján, hogy vigyázat, a program nem képes visszaállíthatatlan törlésre, de lehet félreolvastam valamit....
Nem is erőltetem a dolgot, úgysem hiszi el senki, amit írok. 😉
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Elemlámpa, zseblámpa
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Tőzsde és gazdaság
- Futás, futópályák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Mobil flották
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest