- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iGO Primo
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
King Unique #588 üzenetére
Kösz, ezt a Test Disk-et és ntfsundelete-et nem ismertem, kipróbálom őket.
De én továbbra is a GetDataBack-et ajánlom, főleg NTFS-re. Igaz fizetős, windowsos progi, de nagyon megbízható, eddig még mindig visszahozta maradéktalanul adatokat, ha az lehetséges volt (nem döglött meg a drive, nem voltak felülírva a törölt fájlok).
Az ne ijesszen meg senkit, hogy windowsos, letölthető belőle Live CD is, nem kell hozzá feltelepített Windows. Ráadásul támogatja az Ext-es partíciókat is, ezt csak most látom. Egy hátránya valóban van, fizetős, de aki ügyes, megoldja magának. Vagy ha sokat foglalkozik ilyennel, akkor az árát is megéri, kivételesen ez egy olyan szoftver, amiért akár fizetni is érdemes.
Persze manapság már nem nagyon használok ilyet, minden fontosról van biztonsági mentésem, meg igyekszem csak linuxos, open source toolokat használni amúgy is.
-
hódmaci
senior tag
válasz
King Unique #588 üzenetére
Végre.
Köszönöm.
-
válasz
King Unique #578 üzenetére
Én is furcsállottam, hogy ezt írták a honlapon, mert ami a gyorsformázás alatt van, mint választható opció, annak elégnek kell lennie, de mivel ezt írta a Gnome honlapja, így nem mertem ajánlani.
Egyébként valóban, ha valaki megveszi, nem fogja annyira érdekelni, mi volt azelőtt a meghajtón, túl sok időbe telne ez amúgy is neki meg ki kíváncsi arra, mit talál egy idegen meghajtóján?
-
válasz
King Unique #572 üzenetére
A disks kiemelten említi a honlapján, hogy vigyázat, a program nem képes visszaállíthatatlan törlésre, de lehet félreolvastam valamit....
Nem is erőltetem a dolgot, úgysem hiszi el senki, amit írok. 😉
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Formula-1
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Viccrovat
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest