- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- A Pixel 9 AirDropot, a Pixel 11 Face ID-t kap
- Az Activision áprilisban lekapcsolja a Call of Duty: Warzone Mobile-t
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Új hozzászólás Aktív témák
-

Lusta vagyok meg GUI-s dolgokat használok, de azért lassan beláttam, mikor célszerűbb/jobb terminalos módszert használni. A rendszerrel kapcsolatos infókat meg változtatásokat mindenképpen cli-ből érdemes...
(egyébként sokkal-sokkal több és jobb rendszerinfo cli app és parancs van, mint egyszerű user at gondolná, szóval ezeket GUI-val kiváltani értelmetlen/lehetetlen)A Cinnamon csak adja a keretet a napi használathoz, az azért kell, mert 16GB mellett akar a fene 2-3MB-ot felemésztő pálcika WM-eket használni.
A munkám ugyan desktopon végzem, de csak a böngészőbe kell eljutnom, így közel nulla Linuxos tudással is elvagyok.
(jó persze, home userként már lassan rutinossá válok, igaz mióta nem vagyok aktív, egyre többet felejtek)Furcsállottam is a minapi kollégát, aki 3 nap alatt nem ismerte ki a home user Linuxot és azt mondta, neki ez nem való. Nekem jóval több kellett anno, mint 3 nap, igaz az elszántságom kicsit erősebb volt az övénél, hogy lecseréljem a Wint. Amit nagyon bánok az csak az, hogy 5+ éve léptem erre az útra és nem jóval hamarabb!
Cinmano forever
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Büszke apukák és anyukák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Trek
- Rövid kedvcsináló előzetest kapott a Marathon
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Jelszókezelők
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A munkám ugyan desktopon végzem, de csak a böngészőbe kell eljutnom, így közel nulla Linuxos tudással is elvagyok.
(jó persze, home userként már lassan rutinossá válok, igaz mióta nem vagyok aktív, egyre többet felejtek)