Hirdetés
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Messze nyolcezer fölött!
- Bejött a dupla megjelenítő a Lavanak
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Új hozzászólás Aktív témák
-

Lusta vagyok meg GUI-s dolgokat használok, de azért lassan beláttam, mikor célszerűbb/jobb terminalos módszert használni. A rendszerrel kapcsolatos infókat meg változtatásokat mindenképpen cli-ből érdemes...
(egyébként sokkal-sokkal több és jobb rendszerinfo cli app és parancs van, mint egyszerű user at gondolná, szóval ezeket GUI-val kiváltani értelmetlen/lehetetlen)A Cinnamon csak adja a keretet a napi használathoz, az azért kell, mert 16GB mellett akar a fene 2-3MB-ot felemésztő pálcika WM-eket használni.
A munkám ugyan desktopon végzem, de csak a böngészőbe kell eljutnom, így közel nulla Linuxos tudással is elvagyok.
(jó persze, home userként már lassan rutinossá válok, igaz mióta nem vagyok aktív, egyre többet felejtek)Furcsállottam is a minapi kollégát, aki 3 nap alatt nem ismerte ki a home user Linuxot és azt mondta, neki ez nem való. Nekem jóval több kellett anno, mint 3 nap, igaz az elszántságom kicsit erősebb volt az övénél, hogy lecseréljem a Wint. Amit nagyon bánok az csak az, hogy 5+ éve léptem erre az útra és nem jóval hamarabb!
Cinmano forever
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Revolut
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- SONY LCD és LED TV-k
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Cyberpunk 2077
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A munkám ugyan desktopon végzem, de csak a böngészőbe kell eljutnom, így közel nulla Linuxos tudással is elvagyok.
(jó persze, home userként már lassan rutinossá válok, igaz mióta nem vagyok aktív, egyre többet felejtek)