Hirdetés
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
Ó nagyón is hálás is vagyok neked a móstani nagy segítségedért,te neked a dongle-vel milyenek a tapasztalataid a debianon,azt régóta tudom a debián egy nagyón is jó stabil egy jó rendszer.
A neten móst is kábellel csatlakózóm az arch rendszeremmel,gondolom az installerje is kinézetre ólyan gondolom mint az arhinstall-nak csak szővegesen grafikus a felűlete.
Most jőtt-le az iso installere,másik gépemen majd most tudóm szerencsémre installáni debian-t,ami nem ókózhat rendszer próblémát.
Már móst nagyon nagyon is ízgúlók mi kőzben nekd íróm mót a sóraímat,abban a reményben hogy a dongle majd hajlandó is lesz műkődni.Abban kérném még szíves segítségedet dongle-hez hogy mejik csómagók kellenek majd és ha lehet és nem is megterhelő a számódra és időd is engedi,kélek is nagyón és írdle nekem a csomagoknak a lstáját.
Ó már móst nagíón is ízgúlók,megy a pendrájvómra az isó és másik gépemen maj megy a boot és install.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest