Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
Ó nagyón is hálás is vagyok neked a móstani nagy segítségedért,te neked a dongle-vel milyenek a tapasztalataid a debianon,azt régóta tudom a debián egy nagyón is jó stabil egy jó rendszer.
A neten móst is kábellel csatlakózóm az arch rendszeremmel,gondolom az installerje is kinézetre ólyan gondolom mint az arhinstall-nak csak szővegesen grafikus a felűlete.
Most jőtt-le az iso installere,másik gépemen majd most tudóm szerencsémre installáni debian-t,ami nem ókózhat rendszer próblémát.
Már móst nagyon nagyon is ízgúlók mi kőzben nekd íróm mót a sóraímat,abban a reményben hogy a dongle majd hajlandó is lesz műkődni.Abban kérném még szíves segítségedet dongle-hez hogy mejik csómagók kellenek majd és ha lehet és nem is megterhelő a számódra és időd is engedi,kélek is nagyón és írdle nekem a csomagoknak a lstáját.
Ó már móst nagíón is ízgúlók,megy a pendrájvómra az isó és másik gépemen maj megy a boot és install.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest