- A GT 7 kap először Android 16-ot
- iPhone topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Sok éve használom a Skype-ot Linux alatt, több gépen is, kamerával együtt. Sosem volt vele gond. Mi nem jó vele nálad?
*Mondjuk manapság nem Ubunutut tennék egy olyan gépre, eléggé kikopott az asztali gépekről, nem véletlen. Sajnos már nem olyan fasza a minősége, mint régebben. - ezen a vonalon a Mint Cinnamont javaslom neked. Illetve ha gyenge a gép, akkor Lubuntu LTS-t, az még gyorsabb, mint a Mint XFCE.
classic B: ez ugyanígy igaz a winre is...
-
csendes
addikt
Ezek közül XFCE a leggyorsabb és legletisztultabb, azt érdemes használni. Cinnamon a MINT saját fejlesztése, eredetileg a Gnome3 (Gnome Shell) egy korábbi verziójából lett kialakítva, működik, csak kicsit lassúbb. A MATE asztali környezet lényegében a Gnome2-nek a modernizált változata. De más Linux disztribúciókkal van egy rakás egyéb asztali környezet, amit még lehet használni, vagy egy ablakkezelőre (WM) alapozva mindenki építhet magának asztali környezetet. Például egy JWM ablakkezelő alkalmazáshoz a tellepítőcsomag mérete 0.4MB, ez mondjuk valóban egy minimalista, de működő grafikus felhasználói felületet biztosít.
-
Pityu.
nagyúr
Na akkor csak ,hogy jobban képben legyél a Cinnamon a fullosabb az Xfce meg a lite verzió ami kevesebb erőforrást használ ha pl régi lassabb géped van akkor az utóbbit érdemes feltelepíteni,ha erős vagy nem régi géped akkor meg mehet a Cinnamon.Ja a MATE meg valahol a kettő között foglalhat helyet szerintem.Én nekem pl amit eddig kipróbáltam úgy tetszett volna mindegyik csak hát a wifi stick szarkodás elrontotta az egészet,de szerintem nézz rá a Zorin OS-re is nekem eddig ez tetszett a legjobban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- PlayStation 1 / 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest