- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Netfone
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemurea
aktív tag
Köszönöm, tényleg hasznos volt! Háthogyismondjam, pont a héten, pont a Win8.1 próbatelepítése miatt kellett kipróbálnom pont a testdisk-et: a HTPC-NAS-ba tettem plusz egy HDD-t, hogy arra telepítem próbaképp a Win8.1-et, és a CRT tévén, amire ez a gép van kötve, nem láttam jól a partíciók nevét és számát... két klikkel le is daráltam az XPEnology rendszerpartícióját, szerencsére a DATA-nál gyanút fogtam és nem törölgettem tovább, így megmaradtak az adataim. Próbáltam visszaállítani testdisk-kel a rendszerpartíciókat, hogy a NAS újra működjön, de ahogy Te is mondtad, mintha a Win a "saját képére formázná" üresítéskor a partíciókat, így nem találta meg a program a két ext4-es rendszerpartíció elejét és végét.
Btw, csak hogy ne nézzetek ennyire amatőrnek (csak egy kicsit
): az egész onnan indult, hogy a telepítés előtt a BIOS-ban letiltottam a NAS HDD-jét, hogy még véletlenül se lássa a Win a telepítés során. Osztán mégis látta.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060 (multitouch)
- Samsung Galaxy S26 Ultra - Black - 512GB - BONTATLAN - 3 Év Jótállás
- LG 75QNED813RE / QNED / 75" - 190 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

): az egész onnan indult, hogy a telepítés előtt a BIOS-ban letiltottam a NAS HDD-jét, hogy még véletlenül se lássa a Win a telepítés során. Osztán mégis látta.

Rowon