- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bohus
aktív tag
válasz
nemurea #3034 üzenetére
Megoldódott, vissza tudtam állítani a Mint-et, bár volt olyan pillanat amikor azt hittem, hogy mindkét telepített rendszernek búcsút inthetek.
Nem én voltam az egyetlen akinek a windows installer elnyalta az ext4 partícióját, de szerencsére a testdisk program segítségével vissza tudtam állítani a partíciót.
Megelőzésképp annyit tudok javasolni, hogy a régi win partíciót törlését és az új winnek szánt NTFS-t létrehozását is linux alól érdemes elvégezni. Így minimalizálható a veszély, valamint nem fog a win rendszerindító partíciót készíteni magának (üres terület felajánlása esetén két partíciót készít magának).
Másrészt az eredeti mbr-ről a telepítés előtt javasolt másolatot készíteni, hogy a win mbr söprését vissza lehessen állítani. Ennek elmulasztása esetén sincs nagy baj, mert a grub live DVD-ről is visszaállítható.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Epson Expression 12000 XL A3 síkágyas fotószkenner
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest