- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- A Motorola is Air mobillal készül
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Magisk
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frawly #13068 üzenetére
Szerintem nem gyanús az, valami támogatási alapon népszerűsítik az szabad szoftvert időseknél és diákoknál.
Minden gyanús, amit ezek a jótevők nyújtanak! De mint említettem, nem nagyon lesz ez széles körben propagálva sajnos, mert még így is valóban hasznos lenne ez sokaknak.
legalább rajtad kívül is használja majd még valaki a mentás Cinmanót
hahahaha..............
Azért a kiválasztásban valaki tényleg hozzáértő lehetett és ez méltányolandó. Most nem azért, mert Mintfan vagyok, hanem amiatt, mert tényleg magasan a legfelhasználóbarátabb a Mint.
Ez elég fura, hogy különböző weboldalaktól meg akarják védeni a felhasználót, kíváncsi lennék én ara a blacklist-re, amik a ormány szerint károsak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- iPhone topik
- Hálózati / IP kamera
- Mikrotik routerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest