Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Akciófigyelő: Ilyen kedvezmények járnak a Poco F8 sorozatra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Mobil flották
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fradi81
üzenetére
Linux telepítőnek drága az az ssd
Ja, én a két 32GB-os ! pendriveomat 7 és 8eft-ért vettem Ennyiből már egész jó 120GB-os SSD van!
Nyilván meg fogom nyíltan kérdezni, melyikre mondod, hogy drága? Most a tartósságáról ne is beszéljünk, mert ha úgy áll a helyzet, az SSD-t berakom bármelyik gépbe és teszek rá oprendszert.
Szóval tartósság, méret, funkciók tekintetében a pendrive 100x drágább.(persze értem, hogy a kolléga vesz egyet 3 rugóért és az is ellátja a feladatát)
Mondjuk én a 250GB Samsung 850 EVO-t vettem pendrivepótlónak 12rugóért nemrég., de még bírja a fő pen, csak a tartalék döglött meg.
-
Frawly
veterán
válasz
fradi81
üzenetére
Ha csak néha kell, 1-1x, akkor drága. De ha valaki szeret alternatív disztrókat meg OS-eket próbálgatni, akkor megéri. Lehet rá teszt OS-eket telepíteni, arra is jó. Meg lehet használni rendszertelepítések klónozására, virtuális gépek alá (Win10-et Win To Go telepítő nélkül csak így lehet telepíteni, meg pl. régi MS-DOS verziókat, pl. 3.30), pendrive-nak, tévéhez és médialejátszóhoz háttértárnak (pl. FullHD filmek lejátszására), stb.. Nyilván ilyet nem vesz senki csak egy darab 10 perces OS telepítéshez. Én sem csak erre használom, bár legfőképp erre, ráadásul nem is csak egy gépen, hanem több gépen is lehet használni. Tehát tipikusan annak éri meg, akinek van egy csomó gépe, okoseszköze, és aközött kell offline adatot hordozni, meg OS-eket telepíteni.
Nekem ráadásul van kettő ilyenen SSD-m is. Nem költöttem rá sokat, egyiket használtan vettem, a másikat meg egy nagy leakciózáskor (csak ezért, mert kihagyhatatlan ajánlat volt). Már behozta az árát, és még használom őket pár évig.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Szóval tartósság, méret, funkciók tekintetében a pendrive 100x drágább.
Rowon