Hirdetés
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Messze nyolcezer fölött!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
fradi81
üzenetére
Ha csak néha kell, 1-1x, akkor drága. De ha valaki szeret alternatív disztrókat meg OS-eket próbálgatni, akkor megéri. Lehet rá teszt OS-eket telepíteni, arra is jó. Meg lehet használni rendszertelepítések klónozására, virtuális gépek alá (Win10-et Win To Go telepítő nélkül csak így lehet telepíteni, meg pl. régi MS-DOS verziókat, pl. 3.30), pendrive-nak, tévéhez és médialejátszóhoz háttértárnak (pl. FullHD filmek lejátszására), stb.. Nyilván ilyet nem vesz senki csak egy darab 10 perces OS telepítéshez. Én sem csak erre használom, bár legfőképp erre, ráadásul nem is csak egy gépen, hanem több gépen is lehet használni. Tehát tipikusan annak éri meg, akinek van egy csomó gépe, okoseszköze, és aközött kell offline adatot hordozni, meg OS-eket telepíteni.
Nekem ráadásul van kettő ilyenen SSD-m is. Nem költöttem rá sokat, egyiket használtan vettem, a másikat meg egy nagy leakciózáskor (csak ezért, mert kihagyhatatlan ajánlat volt). Már behozta az árát, és még használom őket pár évig.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Rowon