Hirdetés
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ahogy azt colomb2 szaki is mondta, elég érdekes összetételű a dolog nálad. Én se értem, miért bűvészkedsz a linux isoval, én letörölném csak a Wint, ha amúgy a Linux jó, azt meghagynám (wint le lehet törölni mellőle büntetlenül) és arra a meghajtóra telepíteném újra a GRUB-ot sudo grub-install /dev/sda, upgrade-elném és az is előfordulhat, hogy beolvassa a Remixet. Ha nem, akkor azt a topikjában meg tudod kérdezni, ha tényleg ilyen trükkös egy valami.
A Windows és a Linux a C meghajtón vannak, míg a Remix a D-n.
Ez sajna Linuxos topikban nem igazán kezelhető információ!
Ha Linux oldalról közelítünk, akkor sda, sdb néven illessük a meghajtókat/partíciókat, merthogy ez is kiderül abból, hogy sda vagy sda3-ról van szó. 
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha Linux oldalról közelítünk, akkor sda, sdb néven illessük a meghajtókat/partíciókat, merthogy ez is kiderül abból, hogy sda vagy sda3-ról van szó. 
Rowon