Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2
    félisten

Az a Ryzen 5 6600U 15W-ból kicsit nagyobb teljesítményt csihol, mint a Ryzen 5 4650G 65W-ból, ráadásul a benne lévő Radeon 680M is komolyabb, mint a Vega7, sőt AV1-et is támogat, úgyhogy azért jobb cucc.

Engem azért zavarnak az eldobott képkockák (látom nálad is van szép számmal - annyira mégsem OK a dolog ;-) , mert amikor eldob párat, akkor megakad a lejátszás, az meg nekem nem tetszik. Ha megnézel úgy egy videót, hogy nem dobál el, ezért nem akadozik, azért jóval kellemesebb! OK, ha olyan szerencsés vagy, hogy pont akkor pislogsz, amikor eldobál és megakad, akkor persze tök mindegy, de ezek szerint én nem pislogok videóbámulás közben ;-)

CPU compare oldalon néztem a két proci pontszámát, amúgy az enyém 2 évvel újabb és nem desktop CPU, de persze biztosan erősebb kicsit.

Az eldobás itt megvan, de ugye nem is 4K megjelenítőn futott a 16K videó. A 4K-s desktop monitoron nem sok eldobás szokott lenni. Meg persze amiket néz az ember, azok nem is 4K meg 16K videók.

Egyébként megakadásokat nem vettem észre, lehet az én szemem annyira nem érzi ezeket?

Egyébként nem akarom lebeszélni az nVidia VGA-ról, csak leírtam, hogy felesleges. A hsz-ek alapján mérlegelve könnyebben tud dönteni a kolléga!

Új hozzászólás Aktív témák