Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DarthSun
    félisten

Nekem is volt régebben ilyen extrém hőmérséklet a Prime95-nél. Volt benne valami utasításkészlet, amit nem bírt kezelni a proci, hasonló hőmérséklet, és visszalassított. Szerintem nagy jelentőséget ne tulajdoníts neki, annak a hűtőnek illene lekezelni. Egy profilgörbét lenne érdemes megnézni, hogy vannak e benne tűszerű kiugrások. De szerintem nem lenne, ez a program nem is linux natív, ha jól értettem. Tehát bármi is történhet.

Napi kötözködés:

Házszellőzés nagyon jó. Ez? Feltolja a két VGA-ról a hőt, a CPU hűtő szinte semmit nem kap belőle... ;] ;] Hacsak nem így oldalára borítva létezik, de ekkor sem jó. :DDD

A Prime95 is sütögetős program :D , a Furmark meg VGA széthajtásra jó. Nem natív az R23, nincs belőle Linux natív, mondjuk Win11 alatt is hasonlóan éget.
    Állítva megy a helyén a gép. Az idle hőfokok alacsonyak amúgy, főleg így hogy letiltottam a turbót (5 db 12 centis venti dolgozik).
    A szörny HD7970 kell bele, ez az egyetlen videókártyám, mellyel fut a Win3.11 FHD- ben a modernizált driverrel (madness retró becsípődésem van).

Új hozzászólás Aktív témák