Hirdetés
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Magisk
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
JPeti86
csendes tag
Köszi a választ,
Nem tudom hol lehet kikapcsolni a pinkódot. Az eszközhöz adott kis windows-os progi símán megjegyzi a kódot, ha a telefonomba teszem be a mobilnetes simkártyát másodiknak, ott is megjegyzi a kódot. De olyanról, hogy kikapcsolni a PIN kódot, még nem hallottam.
Lehet hogy kernel is volt a frissítések között... mintha rémlene megy egy halom egyéb.... De akkor az hogy lehet, hogy a nem is frisített másik gépen is hülyeségeket okoz... Hogy szedem le a rendszerről az új kernelt és teszem vissza a régit? (kevesebb macerával, mint egy full reinstall, mert szerencsére nincs még sok adat a gépen)
Engedi egyáltalán? van valami "napló" arról, hogy mikor milyen frissítések települtek?
Ja, meg feltettem néhány 4-es és 5-ös kategóriájú "veszélyes" biztonsági frissítést is...Lehetne e valahonnan másik 3G modemet szerezni? (A készülékhiba sajna nem kizárt...bár win7 alatt gond nélkül megy, de megvan ez a modem már 3+ éve nekem, sokszor kihúztam meg bedugtam.)
(Telefonról wifit át osztani az asztalira sajnos nem tudok, mert a szolgáltató blokkolja a tetheringet. Szándékozunk valami néhány megabites tök alap netet bevezetni anyumnak, ami kábeles lenne. )
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Villanyszerelés
- 3D nyomtatás
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Hisense 43A6BG 108 cm / 43" 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Rowon