- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
JPeti86
csendes tag
Köszi a választ,
Nem tudom hol lehet kikapcsolni a pinkódot. Az eszközhöz adott kis windows-os progi símán megjegyzi a kódot, ha a telefonomba teszem be a mobilnetes simkártyát másodiknak, ott is megjegyzi a kódot. De olyanról, hogy kikapcsolni a PIN kódot, még nem hallottam.
Lehet hogy kernel is volt a frissítések között... mintha rémlene megy egy halom egyéb.... De akkor az hogy lehet, hogy a nem is frisített másik gépen is hülyeségeket okoz... Hogy szedem le a rendszerről az új kernelt és teszem vissza a régit? (kevesebb macerával, mint egy full reinstall, mert szerencsére nincs még sok adat a gépen)
Engedi egyáltalán? van valami "napló" arról, hogy mikor milyen frissítések települtek?
Ja, meg feltettem néhány 4-es és 5-ös kategóriájú "veszélyes" biztonsági frissítést is...Lehetne e valahonnan másik 3G modemet szerezni? (A készülékhiba sajna nem kizárt...bár win7 alatt gond nélkül megy, de megvan ez a modem már 3+ éve nekem, sokszor kihúztam meg bedugtam.)
(Telefonról wifit át osztani az asztalira sajnos nem tudok, mert a szolgáltató blokkolja a tetheringet. Szándékozunk valami néhány megabites tök alap netet bevezetni anyumnak, ami kábeles lenne. )
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest