Hirdetés
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Képek és Geekbench eredmény a Red Magic 11 Airről
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
Sziasztok!
Még mindig szívja a véremet a Mint Cinnamon...
Elrendezem az asztalon az ikonokat úgy, ahogy szeretném, mindenféle rendezés ki van kapcsolva, de ennek ellenére szinte minden bejelentkezés után (alvásból ébredés, felhasználóváltás) egy kicsit átpakolja őket. Ráadásul nem is mindig ugyanúgy, és egymásra pakol több ikont is, sőt képes olyan helyre tenni ikont, ami nem is esik rácspontra! Szuper...
Frissen telepített 22.1 volt a gépemen - ezt csinálta. Frissítettem 22.2-re - maradt a hiba. Ma éppen meg akartam írni ezt a kérdést, de gondoltam egye fene, újratelepítem frissen 22.2-vel - a hiba maradt! Újratelepítéskor (a 22.1- is így került fel, és most a 22.2 is) csak adatokat mentek, a home partíciót formázom, és mindent újra beállítok, szóval nem írok felül beállításokat, főleg nem különböző verzióknál.
Szerintetek???
Rohadt idegesítő, de nem találok megoldást a neten sem (vagy rosszul keresek) , és itt is kérdeztem már talán 2x is, de nem lett meg az oka... Hátha azóta valaki belefutott és megoldotta, vagy véletlenül olvasott valamit valahol.
Előre is köszönöm az ötleteket, üdv: Vasti
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kuponkunyeráló
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Elektromos autók - motorok
- Milyen egeret válasszak?
- World of Tanks - MMO
- Linux haladóknak
- Tudományos Pandémia Klub
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- 191 - Lenovo Legion 5 (15AKP10) - AMD Ryzen AI 7 350, RTX 5060 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Rowon