Hirdetés
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Hatalmas telepet és fizikai ventilátort kaptak az új Oppo-k
- Tizenegyes! A VAR helyett a CAD buktatta le a Google profi játékosát
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
válasz
growler
üzenetére
Nálam nincs kompatibilitási mód, a Dell gépeim közül egyikben sem. Vagy ez, vagy az. Az asztali gépemen van ilyen, használom is, a Windows UEFI, az éppen melyik linux legacy.
Zizidor: Alapjában végülis mindegy, megy. Az is lehet, hogy évek óta ilyen, csak most tűnt fel. De azért érdekes. A Windows alapból nem indul legacy módban, a Manjaró sem indul EFI-ben, ha mbr telepítés volt. Csak a Mint ilyen, különleges... Az is lehet, hogy a Dell gépeimnél van mégiscsak valami CSM opció rejtve, vagy nem tudom...
Viszont az biztos, hogy verzió frissítésnél be tud kavarni.A synapticot miért vették ki? Vissza lehet ugyan rakni, de elég barátságtalan lépés. Én pl. nem használom a Flatpak-et és a szoftverkezelőt sem. Csak azt. Több disztróban is láttam, hogy nincs már benne. Elementary, Ubuntu, Zorin, egyikben sincs benne, ha jól emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon