- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
válasz
growler #15367 üzenetére
Nálam nincs kompatibilitási mód, a Dell gépeim közül egyikben sem. Vagy ez, vagy az. Az asztali gépemen van ilyen, használom is, a Windows UEFI, az éppen melyik linux legacy.
Zizidor: Alapjában végülis mindegy, megy. Az is lehet, hogy évek óta ilyen, csak most tűnt fel. De azért érdekes. A Windows alapból nem indul legacy módban, a Manjaró sem indul EFI-ben, ha mbr telepítés volt. Csak a Mint ilyen, különleges... Az is lehet, hogy a Dell gépeimnél van mégiscsak valami CSM opció rejtve, vagy nem tudom...
Viszont az biztos, hogy verzió frissítésnél be tud kavarni.A synapticot miért vették ki? Vissza lehet ugyan rakni, de elég barátságtalan lépés. Én pl. nem használom a Flatpak-et és a szoftverkezelőt sem. Csak azt. Több disztróban is láttam, hogy nincs már benne. Elementary, Ubuntu, Zorin, egyikben sincs benne, ha jól emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest