- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jól megszívatott a Mint az előbb és nem jöttem rá, hogy miért. Egyszercsak eldobta a Wifi kapcsolatot, majd nem jelentek meg a Wifi hálózatok sem a Menedzserben. Arra gyanakodtam, hogy a beállított automatikus frissítés valamit összekuszált, amit nem kellett volna. Letöröltem a network-managert, majd nem figyeltem, hogy a cinnamon függőségeit is legyalulta vele... f*sza... nem volt hajlandó bejelentkezni a felhasználói fiókba újraindítást követően, csak valami cinnamon-session errort dobálgatott.
Linux Mint USB-ről bebootoltam, felcsatoltam a rendszer rootját, majd onnan újratelepítettem a Cinnamon asztali környezetet. Utána már minden flottul ment. Amire nem tudok rájönni, hogy miért tűntek el a Wifi kapcsolatok...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest