Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Ket dolog jott most elo nalam:
1, van egy M.2 SSD-m, (Valami Samsung 250GB,) NTFS file rendszerrel, egy kulso hazikoban, es nem tudom ugy felcsatolni, hogy irasra, csak olvasasra. Ez kb. 1 eve, amikor beleraktam, talan mukodott. (Probaltam a hazon a lock kapcsolot babralni, de nem segitett.)
2, Halozati meghajtora (NAS) iraskor teljesen lelassul a gep, es a file-kezelot sem tudom bezarni. Raadasul ugy tunik, egy ido utan nem is ir oda semmit sem.
Szeretnem ujra telepiteni a gepet, de nem tudom az adataimat menteni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Xiaomi 15T 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 7/7 Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon