- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
Ilyenekre gondolok:
Beállítottam egy egérmutató sémát, mindegy melyiket nem az alap, az a lényeg. Qbittorrent ablakba beviszed visszavált az alapra, kihúzod az ablakból, jön a beállított. Ez már milyen dolog
Viber, Telegram, ezekről inkább nem is ejtenék szót. És nem trollkodás, de ez régen nem volt probléma. Mi történt? Nyilván változott sokminden, de ez el lett kapkodva kicsit, úgy érzem.Terminából indítva a Bravet, azért KDE-n is van egy pár hiba itt is. Terminálból indítva sem látszik valami rendellenes? Tényleg kíváncsi vagyok, ki fogom próbálni.
LineageOS alatt telefonon, ott nekem megoldotta a gondot egy régebbi Brave verzió. Nekem meg Huawei van, átmenetes rendszerrel, érezhetően nem egy kapura játszik a Google Play és az AppGallery. Kínomban felraktam a FF-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Nyomtató topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Assetto Corsa Rally
- Path of Exile (ARPG)
- Háztartási gépek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viber, Telegram, ezekről inkább nem is ejtenék szót. És nem trollkodás, de ez régen nem volt probléma. Mi történt? Nyilván változott sokminden, de ez el lett kapkodva kicsit, úgy érzem.
Rowon