Hirdetés
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
teleahocipöm
senior tag
válasz
zizidor
üzenetére
Eredetileg a grub indult és onnan a linux, de nemrégiben volt hiba, kikapcsolt magától a noti és bekapcsolás után egy initrams hibát írt ki a sötét képernyőre, és itt vége is volt. SystemRescueCd-vel sikerült működésre bírni, viszont azóta a ha nem figyelek a Win indul. Ezzel még elvolnék, de az, hogy egyre nehezebben indul a linux, ez már kiakaszt, eleinte egy két reboot volt. Van, hogy egy kernelt többször is próbálok indítani és változó mi jelenik meg a képernyőn a lényeg, hogy csak sokadik kísérletre indul rendesen.
Eddig nem foglalkoztam a régebbi kernelek törlésével, mert nem gondoltam, hogy gond lehet, de most, hogy itt felmerült, terminálból kitöröltettem a régieket és 3 maradt fenn, bár attól tartok valami más lesz a hiba forrása.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- PC Game Pass előfizetés
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával - 12.18
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Segway Ninebot E3 elektromos roller - Bontatlan - Új
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Rowon