-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2 #13991 üzenetére
Egy dolognál megakadtam, mégpedig a hálózati nyomtatónál.
Nem sikeredik összehozni.
(NAS-ra kötve az usb nyomtató)
Ezt már végigcsináltam, a konfig fájlokat is összehasonlítottam, ahol kellett átszerkesztettem, de nem... eh...
Persze az is lehet, hogy majd a 22.04-es U*hoz tartozó workaround-ot kell megkeresni
Na majd este...Kicsit valami bugzik még a tálcánál, ahogy a nyitott programok minimalizált kis ablakocskái vannak; ha egérrel fölájük megyek, akkor fals képet adnak. Mondjuk nem igazán érdekel (Windos-nál is utálom a felugró xülyeségeket)
A Caja-nál szépen hozzá tudtam rendelni a NAS-okat, sima ügy volt (2 NAS is van, az egyik tényleg rendes hálózati tároló, a másik igazából csak nyomtatószerverként használatos /igaz, abban is van egy minimális hdd/)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Kés topik
- World of Tanks - MMO
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3229
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest