-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez érdeke, azt írja, hogy zárt van használatban, de mégsem....
Megtaláltam amúgy, nekem is voltak kalamajkák ezzel és úgy rémlik, nem is innen raktam fel, hanem valami leírás alapján....
Szerintem egy ilyen leírás terminalos megoldását alkalmaztam, ezt próbáld meg:
How to Install Nvidia Drivers on Linux Mint [Beginner’s Guide]
Az nVidia oldalról is néztem drivert, ami fura volt, hogy az előbbi megoldás olyan drivert szedett le, ami a hivatalos oldal szerint nem is jó, de mégis jó....szóval nagyon zavaros volt a gyári driver felrakása, sajna nem is figyeltem, mert csak próbálgattam a Dell-en múlt évben. Sokat kellett vele foglalkozni amúgy, de nem is vártam mást nVidia dVGA-nál.
Ez is egy hasznos leírás.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- LTE frekvenciák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Android játékok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest