- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
K0zm0
aktív tag
válasz
Frawly #13226 üzenetére
Nem vagyok szakértő a témában előre bocsájtom.
Kezdőként ha valamit nem találok a Mint tárojában, akkor inkább "szenvedek" a terminálban és kikeresem ami kell, majd kézzel felhegesztem a PPA-t. Valahogy számomra ez a Snap nem szimpatikus.
A Teamsről én se hallottam, de már eleve mindent gyanúsnak érzek ami a Microsoft nevével van fémjelezve.
A Win szemeteléséről amiről lev258 írt meg szót se említsünk. Már lassan sírógörcsöt kapok ha valakinek Win-t kell telepíteni, mert eleve friss telepítés után is gyomlálni kell a rendszert a sok bloat miatt...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Battlefield 6
- Milyen alaplapot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- iPhone topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest