- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- HMD Skyline - jó szerelés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frawly #12188 üzenetére
Nyilvánvaló, hogy desktop 100x jobb, de ha menőmanóskodsz, muszáj valami mobil eszköz, igaz 2 éve csak biztonsági tartaléknak meg szórakozni vettem a HP 8570p-t, de jó ideje menőmanózom is vele, ahhoz meg ennél nincs jobb. Ezek a consumer biliműanyag csodák már szétestek volna az autóban repkedéstől.
Szerencsére nem játszom, melóra meg ez még jó ideig elég.
(#12187) Aweriot
Majd megkérdezem, hogy mit tettek fel, a Zorin megvan, részletekkel nem én foglalkoztam.
Jó lesz, ha foglalkozol mostantól velük, mivel áttérünk a hadi managelésre. Remélem tudod az milyen.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- HMD Skyline - jó szerelés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LEGJOBB KIJELZŐS! 400NIT ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest