- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Magisk
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezért írtam így, illetve még a híroldalak se említik, hogy hé barom, frissítéssel nem kapod meg ám az újdonságokat csak trükközéssel.
De miért is írnák? Rajtad kívül ki várná el, hogy az addig jól bejáratott default programjait egy alverzió frissítés lecserélje!? Az lenne még csak szép!
Default kernelt sem fognak ezek a frissítések cserélni, de fogadnék egy sörben, hogy nem először csinálsz már ilyent! 
mivel sok ilyen felhasználónak telepítettem linuxot, úgy nézem, hogy mit tudnának ők, vagy ha én nem lennék, mit tudnának kezdeni a családtagok az itthoni rendszerekkel.
Ők csak használják békésen, eszükbe nem jut többnyire még a Frissítéskezelő babrálása, nemhogy egy alverzió frissítése!
A kötözködős oldala viszont több mint érdekes...
Ez most építő jellegű kritika lenne?

(#11688) Frawly
Nem ismerné be saját magának sem, de már rákapott ezeknek a dolgoknak az ízére, terminálozás, angol leírások követése, stb.. Mondtam én neki, hogy egyszer ő is Archon, Gentoo-n vagy ilyesmin köt ki.
Majd eccer vagy sohanapján!
Angol leírásokat szinte csak akkor nézegetem meg, ha ilyen "probléma" vagy valami tényleges gubanc merül fel, amúgy nem tudok angolul, de valahogy ezeket a Linuxos oldalakat simán tudom értelmezni Terminalt meg szeretem, mert DE és részben disztró független meg ezerszer sokrétűbb, informatívabb a GUI-s megoldásoknál. 
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Diablo II: Classic és Resurrected
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Assetto Corsa Rally
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP AI Laptop 15 - Intel Core Ultra 7 255U 16GB 1000GB 1 év garancia
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 M4 16GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Default kernelt sem fognak ezek a frissítések cserélni, de fogadnék egy sörben, hogy nem először csinálsz már ilyent! 

Angol leírásokat szinte csak akkor nézegetem meg, ha ilyen "probléma" vagy valami tényleges gubanc merül fel, amúgy nem tudok angolul, de valahogy ezeket a Linuxos oldalakat simán tudom értelmezni Terminalt meg szeretem, mert DE és részben disztró független meg ezerszer sokrétűbb, informatívabb a GUI-s megoldásoknál. 
Rowon