- MWC 2026: Két fülhallgatóval bővült a Motorola tartozékainak kínálata
- MWC 2026: Kezünkben a frissen bemutatott Motorola Edge 70 Fusion
- MWC 2026: Két új Motorola telefon kapott foci-vb különkiadást
- MWC 2026: Végre mindent tudunk a Motorola Razr Foldról
- MWC 2026: Xiaomi roller, nyomkövető, fülhallgató, aksi is jöttek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Xiaomi roller, nyomkövető, fülhallgató, aksi is jöttek
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Egy kicsit megszívtam.
A mintdesktop_3.2.2_all.deb csomag nem telepíthető, és az apt-get -et megakasztja, így a frissítés eredménye kérdéses lesz.
Laptopon ugyan túlélte a rendszer, de a videokártya driver megszűnt létezni, se a külön beforgatott mesa driver, se a "gyári" intel driver nem megy, utóbbit nem kínálja fel a rendszer. (Intel GMA945) (A félbemaradt frissítést befejeztem.)
Örülnék, ha nem kellene újrarakni.Az asztali gépben viszont meghalt a fél rendszer, ugyan parancssort kaptam, de ha gdm-et indítottam, akkor fekete képernyő, és vége a világnak. Próbálkoztam mindennel, most kapott egy friss installt a 9-es verzióból, a kérdéses mintdesktop frissítést hold-ba tettem az aptitude-el, és az aptitude alól indítottam a teljes frissítést.
Azért nem a 10-et raktam fel, mert látnom kell, hogy mi történik a telepített ati driverrel, mivel egy barátom laptopján is végre kell hajtani a frissítést, hasonló szériás radeon mellett, ott pedig nem opció a telepítés.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro 128GB használt Silver 100% akku 6 hónap garancia
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon