Hirdetés
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
bringasisti
őstag
válasz
Cucuska2
üzenetére
Köszönöm a segítséget, de már megrendeltem a Windows rendszert. Nem akarok nagy eszme futtatába kezdeni, de a helyzet a következő: telepítettem a 18.3- at magyar nyelven. Felé magyar felé külföldi, írtam a helyesírás javítás problémáról ahol a segítség teljesen más grafikai megjelenítést tartalmaz mint nekem van. Írtam a telepítő lemez problémáról ahol kijelölöm hogy mit akarok csinálni a letöltött fájl - al és bedugtam a pendrive a gépbe de az indítás nem aktív mert kell egy megerősítést nyomni ami sehol nincs feltüntetve. Nagyon köszönöm hogy mindenki segített, de két gondolat. Most meszelték el a Windows anya vállalatát hogy többek között nálunk is eszméletlen pénzt fektetett a kormány vesztegetésébe.( Nem tudom akkor ki volt hatalmon éppen ) Ezért nincs egy olyan software elérhető amin nem kell állítani semmit, csak elindítani és használni, vagyis az átlag ember is tudja használni. Az ország nem fordít erre pénzt. Az USA elnöke az mondta a Német Kancellárnak hogy Európa ugyan olyan rossz mint Kína csak kisebb. Huawei történet után senki nem gondolkodik azon hogy ha lekapcsolják a rendszerüket akkor az unió gazdasága mert minden kommunikációs forma rajtuk vezet keresztül egy nap alatt megborul. Mégegyszer köszönöm nem rajtatok múlt hogy nem tudtam megbirkózni a feladattal
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- OLED monitor topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Mesterséges intelligencia topik
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anime filmek és sorozatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rowon