Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2
    félisten

Nem teszt az. Az 5.0-ás kernel már régi. A friss disztrókon rég kitesztelték neked sok hete, elárulom stabil. Nyugodtan felteheted. Akár egy 5.1.9-eset is feltehetsz, pár napja azt használom, azzal sincs semmi baj. Annyira nem menő, mint a 4.18-as Ubuntu kernel, meg a jó kis stabil 2.6-os CentOS-es, régen minden jobb volt.

Ha el is törik valami az újabb kernel miatt, az a mintesek hibája, nem az 5.0-ás kernelé.

Az elég baj, hogy az ukuu fizetős lett. Akinek friss kernel kell, ne x@rakodjon semmilyen fizetős cuccal, meg mindenféle kernel updater cuccal, használjon friss disztrót (Arch-ág, Fedora), és emellett vagy ehelyett tanuljon meg magának kernelt forgatni.

Forgasson kernelt a ragya meg a szamárpingvinesek! :D

Már tök nokedli kezdő koromban is valami wget-es módszerrel tudtam felrakni a kész kerneleket. UKUU-t így a fene se fogja használni, nem is értem miért tette fizetőssé a koma.......

Nekem meg bőven jók a Mint alapkernelei is, az SSD-ken kívül minden elég idős már a hardevparkomban. (nem panaszként mondom, mert például a HP 8570p-t nem cserélném el egy új csililaptopra)

Új hozzászólás Aktív témák