- iPhone topik
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Íme az új Android Auto!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Aktív témák
-
-
Edem
senior tag
OK, megnézem.
Igen, az opera volt az első, amit el tudtam indítani. :) (Egy-egy órára még visszatérek a windows-hoz is, ha valami nagyon nem megy másként)
Off
Igen, emlékszem, hogy ígértem egyik este, de aztán nem értem rá. :) De holnap sem. :) Péntek estétől viszont igen, majd akkor felhozom a témát. :)
Ez most tényleg off volt. :)
On -
Edem
senior tag
jojojo #194: ''Dolgozom ,csak titokban írok néha.''
Akkor miért kell titokban írni, ha Te vagy a főnök? Vagy képletesen értetted? :)
4x-esét?! :O :O :O Nekem a bruttóból is ''csak'' ~ 3 és fél jönne ki! (Bár most kapcsolok, hogy feltehetően vállalkozó vagy, vagyis nálad ''kicsit másként'' működnek a dolgok. :P ) -
Edem
senior tag
''Új cégnél nehéz lesz újra elérni azt amit itt elértem''
[Cinikus]
Miért, a jelenlegi munkahelyeden az átlagosnál alacsonyabban vannak a polcok? :)
[/Cinikus]
Miért gondolod ezt? Tapasztalataim szerint a ''nagyok'' állandóan váltogatják a munkahelyüket és így jutnak egyre magasabbra. (''Hűűűű, az új fönök már 8 helyen dolgozott ezelőtt, biztos sok tapasztalata van!'') Szerintem nem kellene ezért aggódnod. (Bár nem ismerem a pontos helyzetet, csak próbállak bíztatni. :) )
Aktív témák
Hirdetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest