- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
kovacsson
tag
hát ez sem sikerült...
háromszor is megpróbáltam, a végén már 640*480/16szín/60Hz-ig visszavettem, de nem indul be utána (startx-et írtam be konfigurálás után)
depth 16 not supported by this driver - asszem ez a lényege a hibaüzenetnek.
próbáljam inkább másik gépen a telepítést ? :) -
kovacsson
tag
ez tényleg meglep...
igen, az már telepítésnél is feltűnt, hogy csak 640*480 / 60 Hz-et mutatott, mint elérhető beállítás... de sehol nem választhattam a felbontások között.
szóval hogyan állítom be ezeket? és attól még normálisan fog menni a linux, csak a felbontás lesz kicsi, nem? -
kovacsson
tag
a VGA: ja igen, ezt elfelejtettem ideírni...
s3 Trio+
gondolom ezt azért támogatja.
ebben yast2 és sax2 van, szóval nagyon májer... :) de ott sem sikerült a beállítás. a yast2-ben megtaláltam azt, ahol a grafikus felület és a szöveges között lehet választani, de nem sikerült.
ha a sax2-t próbálom indítani, akkor villan 3-4-et a kép és aztán hibaüzenettel visszajön a parancssor. -
Fred Cactus
csendes tag
Halihó!
Leszedtem a gshieldet, de felrakni nem tudom. A readmetől hülyébb lettem mint voltam, azt akarja hogy fordítsak kernelt. No, ha tudnék kernelt fordítani (???), akkor nem kértem volna segítséget. Hol lehetne erről olvasni vmit? Az ezer oldalas suse kézikönyv semmi hasznosat nem ír. Lehet hogy meg kell ütnöm ezt a csoda-linuxot és feltenni egy sz@r w2kservert, mert az legalább működik???!
Thx.
Aktív témák
Hirdetés
- Kedvenc zene a mai napra
- Ilyen lesz a Lies of P: Overture
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest