- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
blemidon
tag
Igen, 2 terát bir fat32, csak xpvel 32G a legnagyobb amit meg lehet formázni.
-
blemidon
tag
32G-t elvisz FAT32, max lesz pár partíciód;) Amugy meg SATA-nak sztem semmi köze a fájlrendszerhez
[Szerkesztve] -
blemidon
tag
Ha ennyi, és semmi fontos adat csak mp3ak, akkor javaslom PQMagickel nyomd át fat32be a vinyót, és vígan fogod irni-olvasni még DOS-ból is
-
blemidon
tag
És mp3 hallgatáshoz mér kell irni az NTFS-t?;)
-
blemidon
tag
Hi!
Linux tapasztalat nem lesz hátrány
Visszatérve ntfs-re. Nem tudom, konkrétan milyen célra kell, és hogy a win-es géped ugyanaz-e, mint amire a linuxot akarod rakni. Ha nem, akkor tudom ajánlani a Microsoft Windows Services for Unix nevü dolgát. (ingyenes, Bővebben: link) Ebben van NFS client és server, szóval ha tudod 1xre menetni linuxot és wint, akkor ezzel vidáman meg tudsz osztani dolgokat oda-vissza. -
blemidon
tag
Hi!
Mint irtam, a Solraris és a linux NEM UGYANAZ. Van benne linux támogatás, de ez nem azt jelenti hogy minden linuxos progi megy vígan, csak azt hogy elvileg mind1iknek kellene menniPróbáld ki, hogy amik neked kellenek, azok mennek e. Az NTFS támogatást solarisba sztem felejtsd el. Örökre.
-
blemidon
tag
Érdekességképpen:
A Solaris és a BSD az nem linux. Ezek UNIX rendszerek (nem a Torvalds féle kernelre épülnek). Solaris az SUN fejlesztés (újabban ingyenes), a BSD az linuxhoz hasonló open project, a Berkeley UNIX rendszerére alapozva. Mindegyik támogatja linuxos programok futtatását, Solarissal nemrég foglalkozok, nemtudok mondani többet, de a community elég sokmindent átrakott rá.
A FreeBSD linux comatibility cuccai elég jól kidolgozottak (pl. fanatikusabbak Oracle linux verziót is menetnek ezzel az ''emulátorral''!!, de forrásból bármit fel tudsz rá rakni (ez is nagyon jól támogatott dolog benne, nézd meg a 'ports collection' leírását itt: Bővebben: link)
-
blemidon
tag
Hi!
Hát ha szép könnyen kezelhető linuxot akarsz, akkor ajánlom a RedHat-ot (nem azért mert azt éppen nem szedted leSuse az biztos nem ingyenes, csak LiveCD (lásd fentebb), solaris, debian, freebsd az elég konfigigényes, nincsenek hozzá wizardok. Szóval ha nincs gyakorlatod, akkor sztem Redhat (Bővebben: link)
Én FreeBSDket használok, nekem az jött be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest