Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• inf3rno

nagyúr

válasz F34R #18920 üzenetére

Ha megnézed a cigányságot, ők is ugyanolyan státuszban vannak ki tudja mióta. A fő gond szerintem, hogy sokkal több köztük a szegény és tanulatlan, és emiatt több gyerekük lesz, akiket alig tudnak eltartani, ergo ezek a gyerekek és szegények és tanulatlanok lesznek, és így tovább. Aztán ahol szegénység van, ott a bűnözés is eléggé megnő. Aztán utána már elég könnyű rájuk sütni, hogy mindegyik bűnöző függetlenül attól, hogy bár valszeg a bűnözők sűrűbben fordulnak elő köztük, valszeg a többségük még mindig nem az. Persze, ha már valakire rásütik, hogy bűnöző, akkor könnyebben is lesz belőle az, mert hát amúgy is mindenki azt gondolja róla. A kirekesztés miatt még extra, hogy nehezebben kapnak munkát, ami tovább növeli a szegénységüket, és így tovább. Ebből a ciklusból nem igazán lehet kitörni külső segítség nélkül, csak talán ezerből egynek sikerül, és akkor sokat mondtam. A muszlimoknál nagyjából ugyanez a helyzet nyugaton, hogy bejönnek segélyen élő tanulatlan csórónak. Szerintem ki lehet következtetni, hogy nagyjából hasonló státuszuk lesz ott, mint nálunk a cigányoknak, annyi különbséggel, hogy jó eséllyel átveszik a hatalmat, mert akkora mennyiségben áramolnak be és annyi gyereket csinálnak. Utána elég hamar el fognak tűnni a svédek szerintem. Az egyedüli esélyük az lenne, ha szélsőjobbra szavazna mindenki sok ciklusig, de betegesen félnek tőle, ami teljesen érthető. Az olaszoknál Salvini, a franciáknál Marine Le Pen még vállalhatóak szerintem. Nem tudom a svédeknél mi a felhozatal.

Új hozzászólás Aktív témák